Varmt....

Det är sååå äckligt varmt ute!! usch och fy för sommaren, snart är dock hösten här!!!!!!Livet flyter på. Jag jobbar och står i ganska mycket, nu under sommaren blir de jätte mycket jobb men de är bra. Fick förlängning till Augusti i torsdags. Och så sa chefen att om hon jag vikar för väljer att stanna kvar där hon är och testar på så är jobbet mitt :) Så de hoppas vi på nu :)


Jobbigast är väl alla jourer man har, men de fungerar, är bara lite meck för Michael att gå ut med hundar, hämta och lämna på dagis. Men han har inte klagat hittils :) Är ganska bra för Amanda att få så mkt egen tid med pappa, hon har ju haft mig hemma i stort sett under hela livet, dagligen.

På lördag blir det en smålands resa ner tur och retur, ska ner och hjälpa min bror att flytta då ingen kan ställa upp där nere!! Förjävligt faktiskt, men de brukar vara jag som bor 15 mil därifrån som får ta tag i saker och ting!!!
Kan inte du ringa de samtalet, Jo visst ska bara kopplas från göteborg till jönköping innan man kommer fram men visst man får ju ställa upp då ingen annan kan ta tummen ur röven och agera!!!


Ska snart springa ut med Bimbo, sen en snabb runda för Fendi, stackarn har så ont av värmen nu min lilla goa hund <3 Den lilla är tuff och den stora är feg ;) Haha jag klädde ut mig för några veckor sen, och tog ett stort paraply och gick i mot hundarna för och se hur dom reagerade, den stora sprang och kissade på sig !!!! Och den lilla hoppade och skulle hugga.. ;) Jag vet vår stora hund är verkligen  livsfarlig haha!!

Jaja nu tar väl en person det som en pik, men de är det inte, för den personen har inget med mitt liv att göra mer! :D

Hej hej nu ska jag plocka disk sen ut med hundarna!

Sjuk

Utav bara helvete, idag är de bättre men ändå inte helt 100!! Jävla halsböld!! De är extra mysigt nät man känner kraset och munnen fylls av var och blod, mmmmmums!! Eeeww!!! *de va ironi till dom som inte förstår det*

Jag är på bättringsvägen för idag röker jag nästan normalt efter 2 dygns uppehåll!! Vem kan motstå de 5 paket som bara väntade att få börja glöda i käften på en?! Inte jag!! :) och kaffe, vet ni hur gott de är? Och särskilt ihop med en cigg :)

Typ som bilden nedanför ser min hals ut nu, värre har de varit!! ( bild från google)


26,5 timmes

Arbete framför mig. Sitter på vagnen på väg till jobbet, gött att man börjar innan alla som ska springa Gbg varvet hoppar på vagnen!

Amanda är hemma med Michael och har pappa mys, på måndag blir det mamma mys :)

Min ryggsäck väger bly!! Mjölk, mat, mackor kläder, smink, laddare, hårborste = min rygg dör!! Men har börjat käka min svin dyra medicin igen så hoppas den hjälper igen!! När jag få lön funderar jag på att gå och knäcka rygg, gör kanske susen!

Snart dags att kliva av spårvagnen, så hej hej


Trött, tröttare

Tröttast.. Fattar inte folk som har ett jobb 7-16 dagligen ;) skulle jag aldrig orka, tacka vet jag kvällar, då har man hela dagen hemma :) Idag Blev det övertid på morgonen och eftermiddagen. Skulle jobbat 9-15 men blev 7.30-17.00!

I morgon är de extra insatt 10-18.30. Ska gå special varvet i slottsskogen :) kommer säkert piss regna bara för att jag har en jacka som blir pissvåt igenom på 2 min ;) jaja förkyldning nästa, tänker inte svettas med vinterjackan iaf!!!

Sen är det jobb lördag 11.30 till söndag 14.00, sen ledig måndag, jobbar kväll tisdag, jour onsdag till torsdag, kväll fredag sen är jag ledig över helgen ;)
Så på måndag ska jag ha en mysdag hemma med Amanda, bara jag och hon ❤

Nu väntar jag på tvättmaskinen sen ska de in i tumlaren sen är de godnatt :)

Ha de gött alla människor förutom dom som bara är inne och läser för att hitta på historier som inte stämmer överens med verkligheten ;) finns 2-3 st :D

Hej svejsPå spårvagnen

På väg till mitt underbara jobb. Jag har världens bästa jobb, att få jobba med människor är verkligen givande. Jag är dock glad att så få kommit på att de är världens bästa jobb, för annars skulle kanske inte jag fått möjligheten att jobba med det.

Men ger så lite och får så mycket tillbaka. Målgruppen är helt underbar!!

När jag började min utbildning hade jag planer på att fortsätta vidare i andra banor, men jag tror inte jag gör det, för mer givande jobb går inte få!! :)

Denna veckan är det lååååånga dagar för min tjej på dagis.. Får så dåligt samvete, iofs lämnas hon inte fören 10.00 och hämtas 17.. Men i morgon är de från 6.30-17.00, stackarn.. Men men bara en dag.. Nästa vecka är de 10-16.30 igen, förutom dagarna jag har jour då börjar hon 6.30- 14.30, om de inte är APT då.. Men men de går, jag va på dagis från 06.00-17.00 varje dag under min uppväxt..

Nog tjatat om det.. Nu ska jag av på järn torget.. Hej hej


Hold your head up high...

You said you're just one in the crowd
But, your laughter is way to loud
You fill the darkness room the light

Your life has complicated too
But, you know just what to do
the light you give is not in you

Hold your head up high
and this pain will die
somehow, somewhere, just try
your living in the dark
where noone can see your tears
but, hold your head up high

Can you tell me that I'm wrong
dont keep your broken heart to long
deep inside your growing strong

Look beyond your life today
can you see yourself this way
when the wintercold is gone


Hold your head up high
and this pain will die
somehow, somewhere, just try
your living in the dark
where noone can see your tears
but, hold your head up high


Hold your head up high
and this pain will die
somehow, somewhere, just try
your living in the dark
where noone can see your tears
but, hold your head up high

❤❤❤❤❤❤


Vakna människor, koko, koko, koko!

Stämningsläget är förhöjt och personen är ofta mycket upprymd, samtidigt som han eller hon ibland kan vara irriterad. Övriga symtom kan till exempel vara ett minskat behov av sömn, ökad aktivitet och förhöjt självförtroende som kan få allvarliga konsekvenser för ekonomi och relationer.

Eller

Stämningsläget är sänkt. Personen är nedstämd och orolig. Självkänslan är låg. Initiativförmågan och företagsamheten är nedsatt.

Ofta pendlar de från ena till andra!

Vad stämmer inte liksom :O

Det är viktigt att få stöd och behandling eftersom sjukdomen kan ge stora sociala och medicinska påfrestningar.

När du har maniska symtom kan du genom bristande omdöme och överaktivitet förstöra stora ekonomiska och sociala värden.


nej du är inte sjuk, nej hEn är inte sjuk, förnekelse! En dag inser ni, men då kan det vara försent, spela snäll och förstående funkar inte när människan lever i en förvrängd verklighet!

VAKNA!!!

Tårta

..


RSS 2.0