Klättrar på väggarna..

Ja det är vad jag gör. Får panik av att gå hemma. Samma sak varje dag. En positiv sak nästa vecka är iaf att jag äntligen ska få träffa en handkirurg, får se om det blir operation på händerna eller inte. Skulle vara skönt att bli av med domnande värkande fingrar och armar.

Amanda går på dagis 9-14 nu, hon är sur för hon inte får äta frukost och mellanmål längre med barnen på dagis, men när man väl kommer och hämtar henne kilar hon fast sig som en blodigel och springer hem. Så hon är nog glad att få komma hem tidigare. Fast hon hade helst velat ha med sig sin pojkvän hem, Lucas, de 2 pussas och kramas och gör slängpussar till varann och skriker av lycka var dag de möts på dagis.


Igår var Amanda ledig från dagis och vi åkte till Orust och hämtade bildelar till bilen, och Amanda lämnade vi av hos farmor. De var och kollade på kossorna :) Så idag när hon kom till dagis var hon helt uppe i varv och sa ELKE (dagis fröken) ELKE ELKE JAG SÅG KOSSORNA MED STORA HORN IGÅR, MIN FARMOR TOG MIG DIT! Sen kom Lucas och frågade varför Amanda inte va på dagis igår när han fyllde år då sa hon: JAG VAR HOS MIN FARMOR OCH KOLLADE PÅ KOR MED STORA HORN. Lucas sa att hon missade fruktsalladen, då sa Amanda DU LUCAS JAG FICK BULLE SOM VAR MYCKET BÄTTRE. Haha hon är för go ;)

Lucas är Amandas pojkvän, iaf om man frågar henne. Så jag ställde en följdfråga om dom ska gifta sig när dom blir stora. Nej mamma!!! Jag ska gifta mig med pappa, du får hitta en annan. Annars kan vi dela. Asg..


Nej dags att städa vidare innan gangestern ska hämtas ;) hej svejs

För 2 år sen..

Hade vi begravning för Robin. Kevin fanns här. Jag gick igenom en jobbig dag men glädjes för att ha mina andra 2 barn hos mig. Den dagen trodde jag aldrig att jag 3 dagar senare skulle hitta Kevin död..

Robins begravningslåt..


Hur jag och Michael träffades..

Fick en fråga om detta...

Vi träffades sommar 2003 vid Borlången i Smålandsstenar. Han var nere med en kompis och hälsade på kompisens faster/farbror. Jag hade pojkvän och var inte särskilt intresserad, men kompisarna var intresserade så jag hakade på, och ja det slutade med att Michael blev min :) I augusti har vi varit tillsammans 8 år.

Vi har varit förlovade sen 19 oktober 2007, vi bara slog slag i saken och gjorde det :)


Ja det var en kortis om det.. :)

Öroninflammation..

Öron o hals barnet har nu åkt på årets första öroninflammation.. Men idag märks  det inte på henne, fullt liv på henne och Fendi ;)


Dom är tajta dom 2, busar och gosar hela dagarna.. :)


I morgon ska jag knalla till a-medlingen o bli inskriven så Amanda får gå på dagis.. Kan ju vara bra att ha en plats där om man får jobb ;)


men nu tog blogg intresset slut.. Hej hej

jag klarade det

Jag är nu fullutbildad Habiliterare :)

Nu kan jag jobba inom massa olika saker :)


För er som inte vet vad en habiliterare är ska jag förklara för.

Om du t.ex bryter en arm så får du gå till sjukgymnast och REHABILITERAS för att gå från ingen rörlighet till full rörlighet, alltså då blir du helt återställd.


Om du är med i en bilolycka och drabbas av t.ex förvärvad hjärnskada blir du aldrig helt återställd, men du behöver hjälp i vardagen för att klara av saker och ting samt att du HABILITERAS för att bibehålla de saker du kan.

Så om man är HABILITERARE så kan du jobba med människor som har Cp-skada, autism, asperbeger, hjärnskada, pyskiska funktionshinder, downsyndrom, adhd, utvecklingsstörning m.m. Alt, personligassistent, Habiliterare på ett gruppboende, daglig verksamhet, o.s.v

Wiiiie ett steg närmare jobb :D

RSS 2.0