Måndag kl 03.48

Och jag kan inte sova, så jag tänker inte ens försöka sova om jag blir trött. Ingen ide, får va trött idag helt enkelt.

Sen sist har de hänt en del. det tråkigaste som hänt är begravningen för Rustan vi var på i onsdags, de är en av de finaste begravningarna jag någonsin varit på. Jag ska med ha borglig begravning när jag dör!!!

På onsdag ska jag säga hej då till min älskade fina vovve för ett par veckor. Min älskade lilla Fendi.. Dags o valpa för henne. Hone sååå tjock sååå tjock så... :) Men världens gulligaste ändå. Blir en lång dag i Småland, men dagen spenderas med roliga människor så de går fort tills jag får komma hem igen :)


Jag är glad att jag inte bor där nere, phuuu vilket liv...! Japp syftar givetvis på 1 person, de svarta fåret som är färgblint o tror h*n är vit :P


Nej nu svamlar jag, ska sätta på en film så jag har något o fokusera på till gubben vaknar :D


Hej hej!!

hitta katten!Love

Make a video - it's fun, easy and free!
www.onetruemedia.com

PAIN!

Ja smärta i ryggen, fy fan va ont jag hade igår, måste gå och fixa till ryggen, den har vart pajj sen Amandas sista månader i magen..

Då led jag av foglossning med ischiasnerven i kläm, men de släppte mer o mer men har alltid haft molvärk om jag står för länge...


Och efter tvillingarnas graviditet utan foglossning fick jag sååå in i skogens jäkla ont i svanskotan, så fort jag sitter och belastar så kan jag knappt resa mig upp i mellan åt, vissa har sett hur jag glider ner på sidan i golvet innan jag tar mig upp ;)

Iaf så har jag nu fått en kombo av dessa 2, ischiasnerven är i kläm i mellan åt, och lägger jag mig ner domnar benen.. Ja jag måste kolla upp det, men måste bli av emd min förkylning först så dom inte säger de har med de o göra som dom alltid brukar...


Nu ska jag krypa ner och mysa med mina fina vovvar en stund, Fendi har blivit rätt fet och fått större vårtor? Kanske blir valpar ändå? :)

När vi hämtade hem henne efter parning.. 14 oktober

2 veckor sen...

IgårVad tror ni? ;)

Julklappen är...

Så gott som klar, tack vare Marias hjälp :)


Hittade ett dockskåp från 1970 och påbörjade renorvering av hus och möbler. Dock har jag inte tagit förebilder på möblerna ;) Men på huset och de kan ni få se.. Amanda har ju inte lärt sig surfa än så går ju visa ;)

Missat o ta på husets utsida ;) men de får ni se en annan dag då :)I helgen var vi på minnesstund med spädbarnsfonden i fässbergskyrka. Bertil, Maria, Magnus och Anders var med dit. Känns skönt att ha folk med sig på sånt, framförallt känns de som att fler än vi minns dom..

Efter minnesstund med massa fika åkte vi till graven för att pynta till den lite.Killarnas grav, Amandas pinngubbar till killarna och ett kort på Amanda och deras grav.. De ligger en del barn runt omkring Kevin och Robin nu.. :/Amanda har tagit kort på dagis, så här blev det :) Tandlös och fin precis som jag va i den åldern ;) 1 dålig tand kvar men hon har inget ont av den så dom vill låta den sitta kvar så inte munnen sjunker in som på en tandlös gammal tant ;) Så nu får hon inte ramla o slå av mer rötter så tänderna dör...Ja de får räcka med bilder och text för någon vecka.. Hej svejs!

RSS 2.0