:)

Tänkte lösenordsskydda min blogg men tänkte att dom som är nyfikna små parasiter kan få fortsätta läsa. Något nöje får man ge dom :)

Igår fick jag äntligen jobb :D så de påbörjas den 10-11 april med brevid gång. Jobbet kan jag inget annat tacka min handledare för, hade fått så bra referenser att hon inte kunde motstå mig ;) Tack Anna :D

Annars händer inte så mycket, nästa helg styr tåget till Värnamo hem till Tessan som jag inte träffat på år och dar :) så det ser vi fram i mot :D

Nej dags att avsluta så parasiterna som läser har något att skvallra om :) lägg på lite extra också så ni kan skvallra och gnabba om det också :D hej hej


Idag..

ska jag iväg på intervju nr 2 med en personal på boendet. Ska se om dom tycker jag passar där, chefen har sagt ja men personalen måste tycka om mig också :) Allt är tack vare min underbara handledare jag hade under utbildning, jag hade fått mkt bra och referenser därifrån och hon var mkt trevlig sa hon som ringde om en intervju till ;)

Så snart får jag ta tag i att stryka min skjorta för den va jävligt skrynklig! Kör på helsvart idag :D

Amanda var en glad skit idag på väg till dagis, sjöng stojjade och trallade hela vägen dit. Känns så skönt att de ändrat sig det där. För bara 2 månader sen var de en kamp att gå dit, hon hade inte kommit in i gruppen, kände utanförskap och allt var bara pest och pina. Men nu har hon fått massa vänner och allt känns så mkt bättre. Vilket känns skönt då de bara är lite mer än 1 år kvar innan hon börjar i skolan (herrejävlar va tiden går)!!

Det har gått över 3 år sedan våra älskade söner lämnade oss. Folk frågar ofta om de inte är dags för en till, men nej det är det inte. Jag känner mig fortfarande inte redo. När man säger så till dom som frågar får man höra, tänk på Amanda ska hon inte få något syskon?! För de första hon har redan 2 syskon, även om dom inte finns med oss. Ja men ska hon bli så gammal innan hon får syskon i livet då? Ja vadå då? Jag har bara syskon som det skiljer uppimot 10 år och mer på. Och jag har haft roligt med dom ändå. Skit roligt, en storebror som lekte med allt möjligt med mig. Jimmy kunde bygga hur grymma lego grejer som helst, särskilt han och Anders min kusin som ofta var hos oss. Dom där små figurerna man fick i kinderäggen lekte vi med som bara den. Jag har inte tagit skada av det. :) Tvärtom jag har haft en jävla bra barndom tillsammans med Pappa och storebror. Jag hade inte ens en mamma med i bilden, de har jag fått först nu i äldre år. Vilket jag också är tacksam för. Det jag vill säga är att jag skaffar barn när JAG vill, inte när NI tycker! Vem vet jag kanske aldrig skaffar mer, jag har 3, även om ni bara ser 1 av dom så har jag 3! Så jag kanske är klar med avlingsfasen! *sug på den*


Nu ska jag gå och stryka och grejja lite. Hej på er


God morgon

Eller god o god vettisjutton. Här sitter jag med påsar under ögon efter en sömnlös natt ;) är väl fortfarande natt men början till morgon. Dränker min sömnlös het i nikotin och kaffe samt yv spelande :)

Om 2 timmar går gubben upp o om 5 timmar ska Amanda till dagis. = ingen ide att ligga i sängen 1-2 timmar till o jaga sömn.

Kanske ska gå ut med hundarna en sväng så man håller sig sysselsatt ;P

Får dock vänta 1,5 timme till, o ta båda samtidigt. Vågar inte gå ut bland huliganerna nu haha ;) lagom varmt är de iaf ute 5+!! Hoppas de piss regnar i morgon! Så slipper vi solen.. Nej dags att ta tvätt maskinen o slänga in i torktumlaren. Har man inget o göra på natten så skaffar man sig. Hej hej på er alla


Fika :)

Ja idag har vi fikat med Maria :) Amanda är sjuk men blev piggare av socker kicken Maria kom med. Trevligt söndags besök :) Amanda bad mig bjuda in henne på fika i fredags så de gjorde vi :)

Annars händer inte så mycket, springer på jobb intervjuer då och då och sitter hemma och Ugglar och beklagar mig över alla krämpor.

Nej nu ska jag ge mig ut och röka.. Hej hej alla puss gurkor!


Snart 24 men känner mig..

Som 75+. Leder som inte blir bra, inflammation i dom små musklerna brevid rygg kotorna. Ischias nerven i kläm, och så grava sömnproblem på det. Typ så här:


RSS 2.0