:)

På tisdag fyller Amanda 5 år! Helt crazy! Det går så snabbt. Hon utvecklas dag för dag, hon är verkligen en tjej med ett temperament utan dess like,går de fel med något så kan det kvitta ;) (låter inte alls som mig så håll tyst)

Just nu är hon dock sjuk, förkyld hes och feber. Men i kväll var febern borta, så hoppas de håller i sig till på tisdag då de blir ett pytte litet kalas. Blir 2 kalas här hemma. På tisdag kommer några av Michaels syskon och på onsdag kommer Amandas farfar och extra Farmor Annika. Amanda ser fram i mot båda dagarna, fast mest tisdagen för då ska den finaste tårtan ätas.. ( om jag lyckas vill säga :-) )

Paketen är iaf inhandlade, blir alla Disney prinsessorna som hon önskat sig, och så fick hon en för tidigt här om dagen för hon va så sjuk, en My little pony luftballong. Och så ska hon få tråkiga paket med, kläder ;)

Jag blev sjuk också så jag har missat en kväll och en jour på jobbet :/ men men.. Nu är jag ledig fram tills på fredag.. Då blir de en kväll sen börjar kvällar och jourer på tisdag den veckan i mängder. :) Goa pengar blir de iaf :)

Nej nu ska jag städa vidare. Ha de gott!


Man blir så...

Glad och rörd när man får se att någon varit på killarnas grav.. Igår hade Bertil och Annika varit där och planterat lite påskblommor, vi var där med deras vanliga påskblomma med påskharen och äggen i. Tack för ni var där <3


Hemma

Sista veckan hemma :) jobbade i måndags för första gången, och är nu ledig fram till på tisdag nästa vecka :) sen ledig onsdag jobb torsdag fredag sen ledig till den 17 då går jag på och börjar jobba själv 14-22.30 sen sovande jour till 6.30 och så jobbar jag fram till 11.00. Många jour nätter de första veckorna blir det. Blir jobbigt för Michael med 2 hundar och Amanda. Men så är de med de ;)

Han får väl ta lite tjänstledigt på morgonen så han hinner allt i värsta fall :)

Livet känns jävligt bra just nu, ser fram i mot maj månad med extra pengar mot normalt, kan man äntligen lägga de sista tusen lapparna som behövs för att få igång bilen igen.

Snart fyller även Amanda år, hon önskar sig massa saker. Mest är de barbies hon intresserar sig av. Prinsessa tårta är önskemål på tårta så jag får väl snart be tårt specialisten Vanessa om råd angående det. De är tur hon finns :) även om vi inte pratat på ett tag nu, känns som jag inte pratat med många på väldigt länge, men har varit ganska mycket runt om mig på sista tiden, släktingar som behöver hjälp och stöd och ja.. Har absolute inte glömt er jag inte hör av mig till, bara mkt omkring just nu.

Nu ska jag mysa i soffan med min älskade unge en stund till sen får vi se vad som händer ;)

Ha de gött hej hej


RSS 2.0