Tjuvstartat...

Jag och Amanda har tjuvstartat idag. Hon ville ha jul hemma och så fick det bli. Hon är helt exalterad i väntan på att pappa ska komma hem, han kommer säga: Vad har ni gjort, det är ju gör fint, tyckte ni de med eller? ;)
Nu blir de plocka upp lite leksaker, en maskin tvätt och plocka in i diskmaskinen :)
hej hej

Grattis Leon på din 2 årsdag

Idag fyller Leon 2 år, och jag tänker på hans föräldrar, syskon och andra familjemedlemar idag. Så idag tycker jag att alla som läser här ska kolla in denna film och även ni skänka en tanke. <3

 

NU FÅR DET FANIMEJ...........

Nu får det fan vara nog. att en person ska få ta så mycket skit, nu säger jag i från! Alla gör misstag, !!!!ALLA!!!! men för det ska man fan inte sota för de hela livet, idag är jag fanimej på hugget, och skulle jag befunnit mig på ett ställe idag hade jag fan gått loss ordentligt. Nu är jag förbannad, och de är på alla som klankar ner på denna person jag pratar om. Idag ser jag svart, not good!!!!!!!!!!!
Fick mail från...

Spädbarnsfonden att de kommit in 2 nya familjer som förlorat sina tvillingar och undrade om jag/vi kunde tänka oss att prata med dom och få kontakt. Självklart tackade jag ja. Att träffa någon som förlorat barn är så stor hjälp, men vi träffade aldrig någon som förlorat 2, och skulle de funnits skulle jag mer än gärna vilja ha någon att dela de tankarna med.

Jag är väl inte den emst pratsamma personen som finns men får jag ett telefon nr ska jag ringa upp familjen o försöka vara ett stöd. Jag uppskattade att Elisabeth från spädbarnsfonden kom hem till oss och ringde när vi blicit medlemmar för att visa sitt stöd. Och Jenny och Daniel, dom har nog varit ett av de största stödet, och Jutta!!


jaja ville bara skriva det... Nu ska jag snart till praktiken och gå på APT :) Hej hej

RSS 2.0