Måndag

Ja måndag igen.. Dagen har susat förbi... Igår följde jag med Maria till Emelie då Maria skulle fixa sina naglar o jag skulle kolla tapeter, men blev naglar för mig med ist :D o dom lyser i mörkret..


Torsdag..

Veckorna svichsar förbi.. Snart är det helg igen.


Ska strax gå och lämna Amanda på dagis, idag har hon inte ont i magen så hon ville gå dit och då får hon göra det :)

Ikväll ska Michael iväg på kurs så blir en mys kväll med Amanda :) Och på lördag ska han ut o hjälpa sin mamma att flytta, då får vi hitta på något :)


Ja de va iaf en liten update, kanske hinner med en sen med ;) // DeA


En bild på Bimbo och Fendi och så tror jag det är Fendis mamma Sessan som hänger i Bimbos läpp och Gördis som är svartvit? Kanske fel ;)


Upp o ner

Ja de är det verkligen. Men jag försöker så gott jag kan, men tankarna kommer, oron känslor.. Det är svårt att glömma, men dags att gå vidare..


...

Min fina underbara dotter...


tomttomt, klump, ont så känns de i bröstet.

Ilska, ledsen, besviken, sårad är känslorna.

Trycket över bröstet, som gör de svårt att andas..

De är så jävla förnedrande, sååååå jävla förnedrande!
Fy fan

.........! Allt går åt helvete


Amanda

Min solstråle, mitt ljus, min energi knippe, min kärlek, mitt allt.. Mamma älskar dej mer än något annat <3


Råtta i potta


Tyst

Knäpp tyst, Michael är på kurs och Amanda sover.. Jag dricker te och läser boken dygnkåt och hur helig som helst och har ont i hals, öra o huvud! Ska läsa de sista sidorna o sen hoppa in i duschen och krypa ner och vänta på min älskade sambo, som kommer koppla in nya modemet ikväll = snabbare bredband :D comhem går allt i förhandla med när dom kommer ;) lägger in bilder på Amanda på väg till dagis idag :)


Färdig för vinterns kyla...

Ja de är Amanda :)


1 röd parkas från isbjörn of sweden

1 rosa svart Lassie jacka

1 Didriksson Overall

1 par termobyxor från kära gekås


Så nu väntas bara mössor från hennes älskade Farmor :)

Det känns som...

Det var igår vi tog farväl av er, men de känns ändå overkligt, lämna sina barn i en kista, skruva igen o aldrig mer pussa på er.. De gör fortfarande ont, men jag hanterar de lättare, jag har lärt mig leva med krossat hjärta..
Robin och jag..Robin med Michael


Kevin och jag..Kevin och Michael...

Helg...

i helgen åkte vi ner till småland, stannade till hemma hos min älskade syster Ninni och åt hennes gooooooa vanilj bullar, allvarligt, hon gör sveriges godaste! Var ute i ladugården så Amanda fick springsa runt bland korna o kalvarna som hon älskar :) Fick med mig en massa kläder och filmer till Amanda tack så mycket :)Efter besök hos Ninni åkte vi till Marina och hämtade hem Fendi, nu återstår och se om de blir några valpar, får se om hon blir tjock :) ( Marina min kusin är ägare på Fendi som vi har på foder så hon har varit på kenneln och fått hmmhmma lite) Om de blir något kommer de bli super fina valpar :)

Länk till Marinas hemsida :)  http://kennelgrandebulls.hemsida24.se/


Fendi världens goaste <3


2 utdragna tänder

Har Amanda fått idag, var på tiden. Efter hon ramlade i somras har dom blivit allt mörkare o mörkare, svarta! O flisa sönder sig, så idag drog dom ut 2! Så här såg en drogad Amanda ut när vi kom hem...


Våra Mirakel

Det här livets störtaste mirakel, något som vi ska få vara med om. Har du någonsin tänkt, undrar hur det känns när dom här, i vår famn, våra mirakel.

Undrar vem dom är som ska få komma till oss, berika vårt liv, när dom tar sitt första kliv, har du någonsin tänkt, undrar hur det känns snart är dom här, i vår famn, våra mirakel. Undrar hur det kommer va, fast det kommer nog och gå bra för våra barn. Vi ger nu all kärlek vi har, vi ger dom all kärlek vi kan, vi ger nu all kärlek vi vill, vi ger dom all kärlek som finns, för varann, våra mirakel.

Sen så kom dagen som våra änglar kom, våra störstaste mirakel, dom var det vackraste vi någonsin sett i just den stunden så kunde man förstå, att dom är det bästa som någonsin har hänt.

Tänk att få hålla om sina barn, världens bästa lilla killar, ni förgyller nu varenda stund med allt ni gör o att ni finns i vårat liv, för ni är det bästa som någonsin har hänt. Och undrar hur det kommer gå fast det kommer säkert gå bra för vår barn.

Vi ger nu all kärlek vi har, och vi får all kärlek tillbaks, och dom ger all kärlek till svars, vi har nu all kärlek som finns, vi ger nu all kärlek vi har, och vi får all kärlek tillbaks, och dom får all kärlek till svars, vi har nu all kärlek som finns, Sov så gott Robin och Kevin


Skriven och sjungen av Jesper Sjölander till Kevin och Robin..Händelserik helg :)

Världens bästa Maria har Målat Amandas rum :) Emelie har fixat mina naglar :) och så har vi haft trevligt sällskap hela helgen av både Bertil o Maria :)


RSS 2.0