Spec förlossningen östra sjukhuset

Ja där hamnade jag ist för i småland :( min livmoderetapp har börjat utplånas... Ctg och nytt ul samt vul i morgon, händer det något mer kommer dom ge mig cortison för och hjälpa barnen. Liv och död säger dom att det handlar om :( kommer dom nu så klarar dom sig inte, iaf inte den minsta. Suck.. Kan det inte bli januari så det är lugnt för dom och komma? Hoppas dom stannar och allt blir bra för jag vill verkligen inte ligga här och ABSOLUTE inte få dom nu. Har bara gått 25 veckor!!!! Det är 15 veckor kvar... Dock känns de inte som att det ens kommer bli 10 veckor till nu :( hej då

Kolla in den länken...

http://www.jesper.nu/jtube/Coolt/34535-Rdd_fr_fis/



Hahah en bebis som blir rädd för han fiser så sött =)



Nu bär de snart av till Småland =)


Höres igen på söndag... pok

Förlossningsberättelse Amandas!!!

Jag vaknade den 30 april kl 04.50 med värkar. Men tänkte att det är nog bara förvärkar så försökte somna om, men det fortsatte så jag bestämde mig för att gå upp. startade datorn och loggade in på familjeliv o rådfrågade människorna där om de kunde vara så att det verkligen satt igång. Dom sa att jag skulle ringa in o kolla med förlossningen men jag tänkte att jag väntar. Kl 06.40 ringde jag mamma o frågade henne, hon sa att det nog satt igång o sa att jagn skulle ringa förlossningen, vilket jag gjorde. Dom tyckte att jag skulle avvakta eftersom jag skulle till min barnmorska kl 09.00 så skulle be henne kolla o mäta mina värkar. Gick in och väckte Michael o sa att jag börjat få värkar, han blev sket glad. Har nog aldrig sett han vakna med ett sånt stort leende på läpparna.

(vi hade juh slått vad, Michael trodde hon skulle komma innan BF och jag var helt säker på att hon skulle komma efter BF) 

Gick upp och åt frukost och duschade i typ en halvtimme. Sen åkte vi till Barnmorskan, kändes som en evighet att sitta i väntrummet bland 10 st andra med värkar. Kom in till barnmorskan vid 10 över nio, hon mätte värkarna o dom kom med 10-8 min mellanrum. Åkte sen hem o försökte lägga mig och vila en stund men inte hjälpte det. vid kl halv ett pallade jag inte vara hemma mer utan åkte in till förlossningen, där satte dom ctg på mig i en halvtimme sen kom om in o skulle se hur mkt jag hade öppnat mig. Eftersom dom inte visste om det va vattnet som gått eller om det va rikliga flytningar jag hade så fick dom undersöka mig med några instrument o se om hinnorna var hela eller inte. Det var dom så dom kunde känna hur öppen jag va. Herrejävlar vad ont det gjorde, det va nog fan det värsta av allt när det gällde förlossningen. Var iaf öppen 2,5 cm så dom frågade om jag ville göra ett nytt försök att åka hem eller om jag ville ligga inne på bb tills det satt igång lite mer. jag åkte så klart hem. hemma gick tiden gör långsamt men runt klockan 18-19 någon gång orkade jag inte vara hemma så vi ringde o sa att vi skulle komma in igen. Stannade o käkade på mc donalds men fick inte i mig nåt..när vi kom in va ja bara öppen 3 cm så fick ett rum på bb vi fick ligga i. Fick även 3 tabletter jag skulle försöka sova på men tjena att dom hjälpte..Kommer inte ihåg exakt vilken tid jag absolute inte klarade av smärtan utan smärtstillande men då fick vi iaf komma upp till förlossningen. Hade då öppnat mig till 4 cm. Då stack dom hål på vattnet. Kändes som man kissa på sig =)

Sen kom narkosläkaren upp o satte ryggmärgsbedövning. Gud så skönt det va! Kände ingenting.

Men helt plötsligt fick jag gör ont i hela högerbenet, hela högra sidan gjorde ont! Dom kallade då upp narkosläkaren igen som konstaterade att bedövningen bara tog på vänster sidan. Dom försökte få mig att lägga mig på det benet jag hade ont i men det lyckades dom inte med. Fick krystvärkar vid 05.55 och ställde mig på knä och tog i för kung och fosterland. Barnmorskan trodde inte det skulle gå  eftersom jag bara va öppen 8 cm o sa till mig o hålla i mot. Men ni som fått krystvärkar vet mycket väl att det inte bara är o hålla i mot direkt utan jag tryckte på. Helt plötsligt såg hon att huvudet kom längre o längre ner o skrek de går fortsätt fortsätt!! Hon ville hämta en sugklocka *en av mina största fobier* då fick jag kraft o till slut sa de bara plopp så va hon ute =) Trodde själva krystandet skulle göra ont men fy fan va skönt de va jämnfört med värkarna!!! . 06.13 kom världens finaste lilla Amanda ut. Michael klippte av navelsträngen och så fick jag upp henne på magen =) Helt underbart var det, men hon lät inget bra så Michael och Amanda försvann ut med barnläkaren in i ett annat rum. Där sög dom upp massa fostervatten ur lungorna på henne och försökte få henne att skrika så hon fick upp lite själv. Under tiden fick jag krysta ut den urgulliga moderkakan o blev sydd 2 små stygn som ramlade bort av sig själva!  Sen kom äntligen mina älsklingar tillbaka. Fy vad lycklig jag va. Michael såg så himla lycklig ut när han satt och höll henne invirad i filten =) Mitt liv har blivit komplett =) Jag älskar er, Michael och Amanda!

SÅ SKREV JAG DEN 21 MAJ 2007 ;-) O visst har det blivit komplett, o ännu mer komplett blir det när dom här små busfröna tittar ut =)

Lite bilder från 1 maj 2007 ;-)



helt ny o fin =)



Första kläderna



Påklädd o trött, precis kommit till bb o Michael ska sova lite med Amanda


Shit va liten hon va, hon är en stor tjej nu. Men hon är fortfarande liten i sin mammas ögon ;-) 

Lista..

När fick du reda på att du var gravid? 23 augusti 2006 med Amanda ;-)
Hur gammal var du? 18 år, men skulle fylla 19 när hon beräknades komma
Hade du mycket halsbränna? Haha japp, om jag hade.. O särskilt när nojjan på bananer fanns där. *ett tips, ät inte banan när du har halsbränna*
Spydde du mycket? Spydde ingenting med henne =) Mådde hur bra som helst..
Hade du mycket foglossning? Ja de kan man säga...
Har du fått bristningar? Japp
Trodde du att det var en pojke eller flicka? Flicka va första känslan men alla envisades med o säga pojk ;-) Men de va en tjej..
Gick du över tiden? Nix!
Födde du för tidigt? Ja, hon var beräknad att komma den 4 maj men kom den 1 maj =)
Hur var förlossningen? Kan skapa ett inlägg med en förlossningsberättelse här sen
Blev du sydd? Ja 2 stygn på samma ställe ett inre ett yttre  ;-)
Dragen med sugklocka? Nej det vägrade jag, dom va på g men jag fick ut henne ändå =)
Hur många var inne i förlossningsrummet? Jag, Michael, en läkare, en barnmorska och sen kom en undersköterska
Hade du någon nära med dig? Ja Michael, hade inte klarat de utan han :-)
Vilket BB födde du på? Mölndal
Hur stor var bebisen? 47cm lång och 3410 gram
Vad fick den heta? Amanda Lilly Diana

Tvätt,tvätt,tvätt o åter tvätt...

Ja så ser min dag ut, tvätta hänga upp in med en ny maskin,hänga upp, vika ihop de som torkat... o så om o om igen ;-)


Ska slänga in en maskin lakan ikväll så jag blir av med de, bytte igår men är tvungen o tvätta kläder som vi ska ha när vi åker ner ;-) Blir o ta med Amandas termobyxor ner till småland ;-) För kommer de snö lär de ju komma dit före de kommer hit =)


Ska åka till Tessan i helgen o hälsa på =) Wiiieee..

O så till alla andra. Man åker bara bil när man är där nere känns de som. Ninni, mamma, marianne, birgitta, hanna o jimmy, tessan, marita. Ja alla dom vill att vi ska komma men de är ju bara lördagen man har till o åka till folk, o söndag förmiddag..

Nej nu är snart diskmaskinen klar så då kan jag plocka ur den o diska alla fat.. Amanda gick precis o la sig igen, trött ;-)

Höres sen..

Hej då!




Så här arg var Amanda när Michael satte upp tv o allt i nya bokhyllan för ett bra tag sen ;-) Haha


Onsdag..

idag måste det städas o tvättas innan vi ska bege oss ner till småland på fredag.. Kanske är sista gången vi åker ner detta året om inte dom växer till sig där inne o stannar lite till... VILKET JAG HOPPAS!!! Nej på med miss li ba ba ba som Amanda säger vi ska lyssna på ;-) i fall någon mer vill lyssna vilken kass musik smak min dotter har ;-) Det med musiksmak har hon fått av sin far ;-)

=(

Ultraljudet idag gick inget bra.

Den enas flöde va inte så bra jämnfört med den andres.. I normala fall kan man plocka ut dom i vecka 25 men det går inte för oss. Dom väger alldeles för lite för att överleva. Tvilling 1 ligger -25,7% i viktskattning och upp till 25% är ok. Men Tvilling 2 ligger - 49,2% i viktskattningen. =( Läkaren sa dock att vi skulle avvakta 2-3 veckor till o se om dom växt till sig o sen går man på om de skiljer lika mycket då så kommer dom komma ut =(

Vill inte..  Usch, ligga på sjukhus flera månader o se dom sväva mellan liv o död för att dom inte kan andas o sånt själva =S


Så till nästa vecka när jag har MIN läkare igen så hoppas jag de blivit bättre.

I morgon går jag in i vecka 26 (25+0)..

Nej ska plocka lite i köket... Hej då!

Läkarbesök..

Men idag blir det hos Bokström. Den mumlande läkaren...


*nervös*



Vi har 2 namn vi bestämt vi ska ha nu. Men ska man döpa dom redan nu eller när dom är ute. Ist för tvilling 1 och tvilling 2 kanske de är finare med namn??? ;-)


Nej en bajsblöja kallar o sen en kopp kaffe.. hej då

Tacopaj...

Blev så sugen så de får bli de idag ist.. Dock har Michael fobi för pajer ;-) *haha* Så han lär väl laga till något annat efter träningen..


Amanda har precis lagt sig för o sova en stund IGEN! Hon börjar nog bli sjuk, 3 gången hon själv går in o ska sova. Ändå har hon sovit hela natten..


Nej skriver mer sen, ska hacka sallad nu!

Namnsdag...

Idag har min lilla tjej namnsdag =) ♥ Amanda ♥



Igår var Anders här, åt mat o sen gav han och Michael sig ner till garaget o fixade iordning hans bil :-P

Och idag har Michael fixat irdning min cykel så nu kan jag o Amanda ge oss ut och cykla...=)

Just nu är Michael o Amanda iväg o handlar, blir hemmagjord pizza till mat idag ;-) Så blir allt Michaels köttfärssås i morgon, även om han ska springa med Maria i morgon så får han se till o laga mat när han kommer hem =) Den är sååå jävla så den måste vi ha i morgon..

Nej nu är jag grymt jävla kaffesugen asså så måste sätta på lite o dricka =)




Här kommer lite bilder på kläderna jag beställt till twinsen =)

Allt är de köpt dubbelt av =)




Fast en med blåa kanter o blåa stjärnor










=)

Snart...

Kommer Michael hem =)


O jag har skurat köket 5 ggr.. Kommer få skurmani nu! Fy fan va gott de medlet från Fredrik luktar, samma sak tvålen.. *mmm* Den springer jag o tvättar händerna med ett par ggr extra varje dag bara för o få lukta *haha*


Någon störd graviditetsnojja jag fått???

Nu har jag dammsugit vardagsrummet o köket o skurat köket 5 ggr. =) Ska Plocka lite på skrivbordet o sen sätta i gång diskmaskinen efter jag plockat in dagens disk där i oxå om de får plats ;-)


Nej dags o köra igång igen =) Måste lukta på skurmedlet lite till först bara...




en bild på sötnosen




och en på de undrbara skurmedlet som doftar som en dröm!  *OBS* Beroendeframkallande *OBS*

Dagens...


dagens frukost: 1 macka med ost o 1 kopp kaffe 1 järntablett
dagens lunch: Mackor..
dagens middag: Ingen aning ännu..
dagens kläder: Svarta byxor, grönt linne
dagens smink: Inget för tillfället.
dagens humör: Glad
Vilken tid steg du upp i morse?: kl 08.13
sist du fick ett sms: Alldeles nyss, från ellos sms avisering
sist någon ringde: Emma innan idag..
har du någongång förstört någons förhållade?: Nej inte vad jag vet
har du någongång varit otrogen?: Ja men inte i detta förhållande ;-)
ringer du dina vänner ofta?: Ja
är du en bra pojk/flickvän?: Klart jag är =)
ljuger du ofta?: Nej.
är alla svar på listan ärliga?: Ja.


Helg...

Äntligen helg. O denna helgen blir en helhelg med Michael. Han har vart borta varje lördag de senaste helgerna.

Amanda sover =) Min lilla ängel.. Efter jag uppdaterat här så tänkte jag att jag skulle börja plocka o sen dra igång o dammsuga.. ;-) Behövs kan jag säga.. Behövs dagligen egentligen med en Amanda i familjen ;-) Måste skura oxå, hatar skitna golv, eller dom kanske inte är så skitna men skura måste man 1 gång i veckan iaf annars är de riktigt äckligt enligt mig. Ska ju inte bli helt svart om man spiller något på golvet o torkar upp de med en trasa. Vet jag flera ställen jag vart på där de blivit så..


Väntar på att min mamma ska ringa, hon har stängt av telefonen ;-) Sover väl..


Nej här kommer bilder..


Hörs sen!!!


Så här provocerar hon oss. (Hon vill gärna stå i soffan vilket hon inte får o då säger vi sitt ner i soffan o då sätter hon sig på kanten ;-) Hon sitter ju så nästa gång man säger till henne låtsas hon som ingenting)




Amanda hitta sin gamla babymössa o satte på sig =)


O bara för min katt är så sur så får hon va med här ;-)
Surpuppan Strumpan!!!

Kaffe...

Kaffe i stora lass sitter jag o dricker nu... =) Gött..


Väntar på att mamma ska ringa o säga hur de gick, hoppas de blir de vi vill!!!


Amanda har precis fått en bulle o saft som hon sitter o mumsar på till teletubbies.



Maria är inbokad som barnvakt den 13 december =) Ska på julbord med Michaels jobb då.. ;-) Hoppas de är nåt gott julbord detta året. Haha första året käka jag 1 halv kokt äggvita och 2 potatis. 1000 spänn ;-) 2003 va de... ;-) Förra året åt jag mig allt mätt, ;-) o året innan de med :-)

Fick ta en liten paus där, Amanda kom o skulle kramas lite =) Min lilla mysunge :-P



*mohahahahaha* måste bara få lägga upp en söt bild på min kärring =)




Juklappar =)

Ja dom är så gott som klara nu! Skönt. Bara några saker till som ska köpas.

Beställt julgrejer från ellos idag med, julgran o gardiner o sånt där..
O kläder till dom där inne.. ;-) Känns skumt o handla blått =) Brukar bara handla rosa ju ;-)


Nej nu ska jag börja laga mat, blir kyckling o pommes idag!

Minnen från i somras =)


Sov morgon =)

Jag fick sovmorgon till nästan halv nio idag! :-O Vaknade till o Amanda låg tätt inpå mitt ansikte o kollade med stora ögon o sa Mamma och satte sig upp sen LALA. Så då va de bara upp o byta hennes blöja o på med kläder sen sätta på hennes Lala (teletubbies) sen fick hon äta frukost i soffan ;-)


Blir inget småland i helgen för vår del. Åker ner en annan helg när folk är hemma ist..

Min blogg är så snygg nu =) Tack igen Maria!



Va bara tvungen o ladda upp en bild på världens sötaste brorsdotter Isabelle :-D




Laddar nog upp mer bilder sen idag...

Snygg!

http://byggmaria.blogg.se

Gör så här snygga bloggar =)



Wieee


Hon e bäst!


Amanda har världens grymmaste FASTER =)


Ultraljud..

Idag blir de ultraljud igen. 15.30 idag så Michael slipper ta ledig flera timmar idag =)

Dom har banne mig börjat kicka på bestämda tider därinne nu, strax efter 21 på kvällarna sätter dom igång som 2 galningar ;-) både uppe o nere o i sidan är dom på samma gång =)

Men de är mysigt o känna dom =)


I morse vaknade jag av att jag hade fruktansvärt ont i mitt finger, inte sovit med mina skenor på några dagar nu måste göra de i natt iaf...Är så äckligt när hela handen o 4 fingertopppar sover o de värker i hela handen o armen o man kan inget göra.

Måste ringa Ellos idag o se hur stor min köpgrens där är. Om de är 6000 som jag tror eller inte..

*ja de ska shoppas julsaker o klappar till Amanda o kläder till dom vilda i magen ;-) *


Nej nu ska jag dricka en kopp kaffe o försöka få tag i Emma ;-)


Förresten, ser ni att min blogg ändrats? De kommer mer ändringar, Maria grejjar med den =)

Tack Maria..


:-D

Igår...

Var vi ute på orust.. =)

Först hos Michaels föräldrar sen åkte vi till Ann-Chatrine och Carl-Gustav, o där satt vi i timmar... ;-) Som vanligt!


Igår va de förresten 1 år sen vi förlovade oss, inte för de e någon stor nyhet då men ändå ;-)


Måste ringa försäkringskassan så fort min dotter somnat, måste ha hjälp o fylla i min sjukskrivnings blankett jag fick. Är så arg på dom, har anmält f-penning fram till februari men dom har tagit bort allt jag anmält för jag varit sjukskriven men dom ska fan få betala dom här 2 veckorna som inte vart anmälda ändå för annars hade dom kunnat skicka ut papprena i tid!!!


Så nu har jag avreagerat mig på FÖRSENINGSkassan!!





Trött på kvällen, dricker välling o kolla på teletubbies. O givetvis måste hon ha sitt täcke o kudde ;-)




Ganstern på morgonen ;-)

kolla på golvet, massa saker som dras fram om och om igen hur ofta man än plockar bort sakerna så är dom tillbaka efetr 2 min igen ;-)

Nu ska jag plocka igen!

Lista


Höger- eller vänsterhänt:  Höger
Humör just nu: Blandat
Är det nåt du absolut inte äter:  Väldigt mycket, KO kött t.ex
Kläder just nu: Byxor o linne
Musik just nu: Teletubbies på tv
Vad sa du senast: Vet inte
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Vet ej
Längd: 1,73
Hur många kuddar sover du med: 1
Favoritväder:  SNÖ!!!
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Helikopter, någon som kan köra helikoptern och datorn kanske? fall de tar lång tid o åka hem... ;-)
Spelar du nåt instrument: Nej, inte längre. Har dock spelat klarinett :-P
Morgon- eller nattmänniska: Mittimellan?
Sparare eller slösare: Blandat
Vem är viktigast för dig: Min familj
Bästa film: Nio månader
Tror på liv på andra planeter: Haha ja de finns nog, finns ju en del skumma typer på jorden o vem vet var dom kommer i från?
Kommer du ihåg din första kärlek: Självklart
Har du några homosexuella vänner: Ja, =)
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Japp
Hur många barn har du/vill du ha: Har 1 dotter ska få 2 till sen räcker de ;-)
Bio eller promenad: Det beror på vilket humör jag är på.
Snarkar du?  Ja
Rädd för insekter? Japp
Äckligaste insekten? Spindlar och andra småkryp
Bästa bok? Gömda,asyl,Mias hemlighet, o alla andra
Vad vill du jobba som? Vet faktiskt inte
Pizza eller hamburgare? Hamburgare
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Stökigt just nu
Gungar du på stolen? nej
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Näää
Hur många syskon har du? 6 st
Vad är du mest rädd för? Att något skall hända mina nära och kära
Är du rädd för blod? JA!
Saltar du på maten? Ofta
Gillar du att sjunga? Nopp
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? omvårdnad 1 år sen hoppa jag av
Anser du att du är stark? Ibland
Brukar du sola? Aldrig
Vad gör du om du får hicka? Dricker ett glas vatten upponer
Röker du? Ja, men ska sluta...
Snusar du? Nej, men har gjort i yngre dar
Kaffe, te eller inget? Kaffe och te

Fredag...

Och helg igen... veckorna bara susar fram....


Igår städade vi o idag ska de städas ännu mer, med en Amanda i familjen ligger de saker överallt =P



Hej hej!!!







Amanda med sin motorcykel hennes morfar köpt ;-)





Babysitterna vi köpt till twinsen... Bara 1 bilstol, vagn o lite kläder som behövs sen e allt klart. Men vagn tror jag vi väntar med några veckor till...

Vecka 23+1 (vecka 24)

Min graviditet - BF Ons 11 feb 2009

Uträkning utgår från dagens datum: Fre 17 okt 2008.
Din graviditet startade Tors 8 maj 2008.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Tors 22 maj 2008 (ägglossningen).
Du är på dag 163 av 280. (58,2%).
Du är i vecka 24.
Du har gått 23 fulla veckor och 1 full dag (v23+1).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Ons 11 feb 2009
Du har 117 dagar kvar till förlossning.

 
Vecka 24 - 16 okt - 22 okt 2008
Kroppen: Man kan känna av hur livmodern drar ihop sig och blir stel ibland, sk. förvärkar, livmodern tränar på detta sätt upp sig inför förlossningen. Ibland kan vibrationer eller gropigt underlag från när man åker bil framkalla förvärkar, men det är helt naturligt.

Barnet: Vikten har ökat markant på senare tid och barnet väger nu runt 600 gram och är cirka 30 cm långt, barnet ska de resterande veckorna femdubbla sin vikt. Nu utvecklas svettkörtlar, men huden är fortfarande så pass tunn med bara lite fett så det ljumna vattnet är perfekt. Naglar på både fingrar och tår börjar växa ut.

Städning!!!

Ja de står på dagens lista, Köket o vardagsrummet är plockat i o efter detta inlägget är de köket igen, min dotter har en tendens att dra ut alla slickepottar,slevar,grytor skålar vispar o slänga o ställa lite varstans ;-)


Efter kök vardagsrum o hall står Amandas rum på tur sen vårt. Toaletten får vi ta när MiB är hemma, så jag kan gå lös med duschen överallt =)

Nej dags o ta nya tag.. Ha de gött...



Barnmorskan..

På 2 veckor har jag gått upp 3,7 kg!!

Det har vänt.. Innan gick jag minus men nu går jag pluss ;-)


Allt var bra, förutom mitt blodsocker, va för lågt så hon sa till mig o äta mer ;-) Haha jag äter bara när jag är hungrig men va tydligen tvungen o äta 1 mål mat mer per dag...

Tvilling 1 hade 145 slag/min tvilling 2 125/min. Så han ligger under bror sin ;-) Va knäppt de känns o skriva han o bror :-P



Sf mått idag va 26 :-O är bara i vecka 23. De hade jag med Amanda typ i vecka 28-30!! Men men...


Fick skenor till mina händer idag med... Hjälper de inte med dom så snacka dom om och operera handen, iofs har många i släkten blivit opererade för de. Så jag har väl otur o bli de jag med...


Nej nu skriker Amanda på mig... Hej då!



Min goa unge =)

Kommer bilder från kvällens bad =)



Bus med pappa för fulla muggar, pappa sprutade vatten med fiskarna Amanda stänkte med vattenkannan =D















Helt nytagna =)


Läkarbesök...

Ja då var det dags igen för ultraljud. Ska be henne mäta fostervattnet med en gång idag, på bara några dagar har min mage blivit gigantisk o stenhård! Reflekterade över de när Michael sagt de nu flera ggr så ska be henne kolla. Hoppas inte! Vill inte bli tömd igen, är ju en risk!

Efter Läkarbesöket ska vi åka o köpa babysitters, om de är nåt o ha.. Sen ska vi handla på ica maxi.

I morgon är de barnmorskan, så då blir de en sväng till östra sjukhuset då med..


Amanda sover men vaknar nog vilken sekund som helst nu skulle jag tro...


Där vakna hon, hehe hej svejs!

Haha

Haha vilket skratt jag fick till den här. Min matte lärare på gymnasiet Sjöng jämnt den på lektionerna!

Anders pch Magnus...

Kommer snart på besök.. Michael ska hjälpa Anders byta något på bilen..


Men nu kommer dom så hann ej skriva klart, hej då!

Vill ha....

6000 kr!

Men de är svårt o slänga fram bara sådär..


=(


Kvällens tilltugg =)


<3

Hur har jag lyckats få ett sånt bra liv?

Tack vare Michael =)


Vill inte veta vem jag hade varit om jag inte träffat dej. Hade inte varit den jag är idag iaf.

Även om vi tjaffsar  ibland så vet jag att du  aldrig  kommer lämna mitt hjärta. någonsin.
Du är mannen i mitt liv. Jag vet det. 




hihi <3






Och jag får ju inte glömma det allra finaste som finns i mitt liv. Min livsglöd Amanda. Min älskade söta dotter, att man kan älska dej så är helt ofattbart. Bara människor med egna barn förstår hur mycket man älskar dom!!



Torsdag...

I morgon är det veckobyte. går vi in i vecka 23 (22+0) Eller så har jag redan gjort de. Vet ju inte vilket datum jag ska gå efter. 2 läkare säger 12 februari 2 säger 10 februari. Kanske ska gå efter 11 februari? hehe..



Amanda sover, så jag tänkte jag skulle ta fram dammsugaren o suga av golven innan hon vaknar. Sen kanske man hinner hoppa in i duschen oxå? Annars får Amanda bada o jag duscha ;-)



skillnad va? ser inte ut som samma unge ;-)

3 dagar gammal på första kortet och 15 månader på det andra :-P

Men hon är fortfarande min LILLA plutt =)


Igår var Maria här o fika förresten, va skoj =) tack för goa kakan!! Michael jobbade över igår o va hemma strax efter åtta på kvällen, idag ska han inte jobba över =)

Nej dammsugaren vill suga golv!!!

Fin...

Nu är min blogg fin =) Tack Maria...

Snart kommer Maria hit o fikar =)


Jag måste städa.. orkar inte...


Nej nu ska jag försöka få kontakt med min syster Cina o se hur Emma mår...

Ingen tvekan om saken...

Igår var vi på ultraljud, den lille ligger nere brevid sin bror ;-) O vet ni vad?

MAN SER EN SKILJEVÄGG JÄTTE TYDLIGT NU!!

Den lille har börjat dricka o kissa, liten urinblåsa som fyldes på när vi va där =)

Den lille slängde upp hela skrevet på skärmen o visade en stor pung o en snorre ;-) Så ingetn tvekan om den saken längre, de är pojkar!

Igår efter ul handlade vi men glömde en del men de får vi ta en annan dag =)


Igår lagade jag mat till 22.30 så slipper jag de idag.. fast inte helt klart än ;-)


Nej nu ska jag se om vakna mitt i natten i vilja gå upp Amanda vill sova lite!!!!

Ba ba ba ba ba ba...

Amandas nya favvo låt ;-) Kanske inte min men hon gillar miss li verkar de som, lalalalalalalalala sjunger hon hela tiden i låten o dansar o skiner upp som en sol så får stå ut med den låten iaf =)



14.30 kommer Michael och hämtar oss, då ska vi till östra sjukhuset o göra en ny ultraljuds undersökning. Idag med MIN läkare! har aldrig haft en så bra läkare som denna =)

Innan ringde Birgitta och sa att hon skulle komma hit den 18, får vi viska Michael *haha*
Hon skulle iaf ta med ståbräda o kläder o annat skoj till Amanda och så sax så ska hon klippa mig =D Klippa av 1 decimeter eller 2 tror jag!!


Nej nu ska jag ta en kopp kaffe o sen leka med bääää =P

Hej!

Helgen har vart lugn =)


Igår var vi ute hos Michaels föräldrar o fikade lite, sen tog vi färjan från svanesund till stenungssund till Anders och fikade en gång till.


Lite bilder...






Trött efter fikat hos farmor o farfar =)



Snyggingen min =) Pillar som vanligt med gps o stereo =) På färjan till Anders!





Min utsikt från färjan =P





en bil på vägen till Anders...




ett träd....





en felbyggd kyrka =P Klura på den ni vad som är fel =)



Några skumma saker ;-)






Amanda gör snyggve min nr 1 hemma hos Anders  =)




Amanda hittade Anders chips skål o snodde självklart några =P




Amanda ute o vandrar i Anders kök!





Snyggve min nr 2 när vi kom hem (käkat isglass o geggat ner hela tröjan)





Snyggve min nr 3 =) Haha






Snyggve igen =)



Nu får de räcks

bara en bild...




Från grillingen när de va varmt o äckligt ute ;-)

RSS 2.0