FaaFaa och Bejbiiis

Kollade på ett kort på Amandas farfar och henne som liten innan o så pekade Amanda på sig på kortet o sa Bejbiis? Gick ej förklara att det va hon utan det va Bejbiis! Sen sa hon faafaa och när vi sa ja de e farfar så sa hon FAAFAA Vovvovvovovovovovov ;-) Hon vet att farfar har hund iaf =)


Bilder kommer någon dag när jag orkar...


Är hungrig men lägger mig hungrig för sent o äta nu. Upp tidigt ska ju till BM kl 8 (!!!!) BLÄ...


Nej nu kommer Michael.. hej då!!!


Jävla hosta!!

Hostar ihjäl mig, men host medicinen har gjort lite verkan iaf =)


Nej en kaffe ute o ett trevligt samtal till någon är vad jag behöver nu!

Ha de fint!!!

Test alla tjejer ska göra :-) snodde av Maria =)

Hur naturlig är du? (alla tjejer måste göra det här)

Du har....
(x) Mascara över 100 kr
( ) En plattång
(x) En locktång
( ) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
( ) Ögonfransböjare
( ) Olika borttagningsmedel
(x) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
( ) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(x) Bodylotion
( ) Parfym över 300 kr
 Summa = 3


Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder fondation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Avänder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
( ) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på Gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad
Summa = 1

Du har...
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
(x) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen
Summa = 4

Totalt: 8

0-10 Naturligtvis naturlig tjejen!
10-15 konstgjord behandlad blomma
 15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
 20-25 Du är en fryst jordgubbe.
 25-30 Barbiedocka. Bara plast.

Hej!

Har inte tagit mig tid o sätta mig här o uppdatera bloggen. Har gosat ihjäl mina älsklingar som jag saknat något så fruktansvärt mycket i stället =)


Iaf tänkte jag skulle berätta om min resa upp till Stockholm och händelserna där och sedan om hemresan! OBS LÅNGT!


I måndags tog jag tåget till Stockholm kl 06.00. Fick tyvärr en åka baklänges plats så jag mådde illa men de funkade. Sen satt det en kärring jämte mig o när jag pratat klart med Michael i telefon på tåget så sa hon argt: Det här är TYSTA avdelningen man får inte prata här. ehhh jag sa att då har du hamnat fel för den tysta avdelningen är bakom glasdörrarna längre fram. Då glodde hon snett på mig o sa nåt så jag sa att hon skulle ta o hålla käften i stället den HÄXAN. Vet ni vad hon gjorde då? Hon gick, kom tillbaka 2 min innan tåget stanna =)

Till slut var jag framme i Stockholm 08.45 ca. Vet inte hur jag hittade ut till taxin men till slut lkyckades jag. Alla sa att det fanns skyltat taxi men nej ,men jag hitta  iaf till slut =)


Tog taxi upp till Huddinge taxi chauffören va grek o babblöade hela tiden, förstod inte så värst mycket men jag nickade instämmande.

Taxi chauffören släppte av mig på förlossningen o dom trodde typ jag skulle föda barbn eller nåt o fråga vilken vecka jag va i och om jag ville ha rullstol. Så jag fick ju förklara att jag skulle upp till K57 plan 7. O dit hitta jag efter många om och men. Hittade även pressbyrån, herrejävlar va gott kaffe dom har, pimplade i mig 3 stora latte koppar innan jag gick upp o anmälde mig. När jag kom dit så kom en sköterska o frågade om det var jag som åkt närmare 50 mil för o komma hit. Och jag sa jag nästan 46 mil iaf. Då tog hon in mig i ett rum med säng o kom med smörgåsar o te o kaffe o juice o bad mig vila. Till slut kom Sverker Ek (läkaren). Vi gjorde ett helt vanligt Ultraljud och där sa han att det va TTS som dom misstänkt här uppe. Eller han kallade det en klassisk TTS.

Blev inlagd på Avdelning K47 plan 4.  Fick reda på att operationen skulle bli av på Tisdag någon gång under dagen. När natten kom kunde jag inte sova så dom gacv mig någon insomningstablett som dom sa jag skulle somna på inom 20-35 min! Trodde dom ja, det där funkar INTE. Man inbillar sig att man blir trött av dom o somnar. Jag låg vaken 2 timmaro 10 min va jag vet innan jag somnade.

När jag vaknade på Onsdagen va jag helt plötsligt hungrig! Jag som inte vart hunbgrig på över 1 vecka! Men jag fick ju inte äta då jag va fastande. På Morgonen kom Sverker ner o pratade med mig lite om va som skulle ske o så. Till slut fick vi reda på att operationen skulle bli 13.30 ca. Fick då kateter ( o jag sa inna hon tryckte i den att jag är jävligt kissenödig men hon sa att de e bara bra. O gissa vad som hände? När hon tryck i slangen o ej hunnit sätta på påsen så börja det spruta kiss i hela rummmet hela BM va full i mitt kiss.. Haha inte lite pinsamt. Hennes uttryck var: Ja kissenöädig va du iaf men hemskt va jag slabbade). Fick även på piller upp i stjärten o dropp och antibiotika.


13.45 rullade dom ner mig på operation. Där inne förklarade dom för mig att jag skulle på glasögon på mig pga av ljuset från lasern.  O så snodde dom min förlovningsring o la i en burk ;-)

Sen fick jag sätta mif på operationebordet o böja mig framåt för att dom skulle ge mig ryggbedöving. Dom stack fel ett visst antal ggr o fy fan va ont det gjorde. Till slut  gick de som de skulle o hela rumpan o benen blev helt varma o på bara några sekunder va jag som förlamad. Så dom fick hjälpa mig o lyfta upp benen o så på bordet. Helt plötsligt började hela jagh o skaka, de kändes som jag låg på snö helt naken med 3 ton is över benen, kunde inte sluta skaka så fick en lugnande spruta som jag kunde slumra på om jag  ville. Sen satte dom EKG på mig, syrgas i näsan o tog blodtrycket var 3 min. Sen fick jag på mig ett par glasögon o et par hörlurar sen vakna jag när dom var klara. Allt hade gått bättre än förväntat sa dom. Sen sa dom att jag skulle få åka till uppvaket o där brukar man få ligga 4 timmar iaf tills man kan röra på benen, klockan var då 15.30. 16.50 kunde jag vifta på benen o fick åka upp till avdelningen igen.

Man brukar få sammandragningar o bli sängliggande minst 2-4 dagar sa dom men på kvällen va jag uppe o gick. =)

Dagen efter ingreppet gjorde dom UL och innan sa läkaren att båda kan vara döda men vanligast är att 1 är de. BÅDA LEVDE!!!  Men än kan mycket hända, minst 1n ultrljud i veckan helst 2-3 några veckor till framöver.

Läkaren sa att jag är den piggaste pasient någonsin som vart uppe o gått redan samma dag o inte fått några sammandragningar. Så jag fick åka hem =)

Ja de va väl ungefär så här de gick till.


Orkar ej skriva mer nu, måste göra mig i ordning ska till doktorn o göra ul 11.45.


Hej då!

Hej hej..

Ligger i sängen på rum 16. Min rums kamrat ligger och snarkar på andra sidan av rummet. Och jag ligger vaken och tänkte jag kunde ta och skriva om hur operationen gick igår. Fick dropp, antibiotika, och 2 piller upp i rumpan, och kateter. Sen rullades jag in på operation. Väl där fick jag sätta mig på operationsbordet och luta mig framåt. Fick bedövning i ryggen. Gjorde PISSIGT ont Sen var jag som förlamad från revbenens slut till tårna. Men va så nervös och frös som fan så jag börja skaka så dom gav mig någon lugnande spruta o övervakade mig med blodtryck var 3 min och EKG, och så syrgas. Jag somnade till men vaknade precis när han var klar. Läkaren sa att allt gick bättre än förväntat och att dom tappat ut 2,7 liter fostervatten. Inte undra på jag kände mig så stor. Sen brukar det ta 4 timmar innan bedövningen släpper men jag kunde röra på benen redan efter 1. Sen brukar man få sammandragningar men än så länge har jag kunde sluppit det. Idag kommer svaret på hur allt gått. Ska upp o göra ultraljud sen.Bye

Vill hem

Vill hem till min Michael och min Amanda. Hemskt vad jag saknar henne och Michael. I morgon ska jag opereras iaf. Sen stanna tills på torsdag sa läkaren. Jag ska hem på onsdag senast! Om allt e ok då förstås. Nej nu ska jag upp och borsta tänderna fråga om ett glas vatten och ta samarin oxå. Hörs

Fryser...

Sittter o jäspar o fryser som en gris!


Michael har haft fönstret öppet i vardagsrummet i natt *brr*


Tog sin tid o somna igår, men till slut så. Sista gången jag kolla klockan var hon 00.03, så ca 3½ timmes sömn i natt.
Tänker inte sova på tåget!! Vaknar man utan pengar o biljetter sen så blir de jävligt kul =P


Nej Ska ut o ringa någon som e vaken nu ;-) Emma kanske? hon jobbar ju natten så hon slutar ju om någon timme..


Sen måste jag trycka i mig nåt o käka,  blää....


Idag känns de som domme dagen för mig är inne, men får se vad läkaren säger.


7 timmar och 45 min kvar nu iaf...Hej då!!!!

ca 17 timmar..

kvar...


Ska gå o lägga mig vid senast 21 ska upp vid 03.30 i natt o duscha o så hinna vakna o piggna till innan tåget går 06.00..Kanske dröjer innan en uppdatering kommer..ps kanske kommer uppdate i morgon!!!

Söndag..

I morgon vid den här tiden har jag suttit på tåget ca 1½ timme. Kommer inte sova i natt..


Idag kommer Maria o lämnar Anders MP3 som jag ska låna, Tack  Anders =)

Nej nu ska jag ta och fixa i köket lite, sen hänga upp min tvätt jag tvätta i natt så den torkar tills i morgon ;-)


Skriver mer sen!!!!!!!

nervös...

Nervös,ont i magen, illamående, trött. men kan knappt inte äta o knappt sova.http://www.time55.com/sv/nedrakning/?y=2008&m=sep&d=22&h=11&mi=30&t=Huddinge-t55sjukhus-t55hos-t55l-4e55karen-1t2t5-1t2t5&yn=Desidera&c=bl&mc=2

Tiden tickar...

Utmaning

1. Ta fram din mobil.
 2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
 4. Gör likadant på varje fråga.

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig? Fått iordning alla möbler ännu?
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis? Snickaren på våning 3 märkte att han glömt sågen längst ner.
3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss? Nu
4. Vilket sms blev du mest berörd av? Sover du?
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig? Jag trodde inte vi skulle in direkt.
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor? Snart, sitter o sölar med kräftor.
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom? Snygg =) 
 8. Vad vill du höra mest av allt?Okej vi med hihi
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt? Okej fanns inte allt?
10. Din romantiska replik? Du e la go du!
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen? Ring igen

Jag utmanar alla som vill!

Hur mycket ska man ta?

Hur mycket ska man behöva ta. Idag ringde läkaren angående transport m.m

Jag ska vara i Huddinge kl 11.30 på måndag, 06.00 går tåget ifrån centralstationen.I Huddinge ska jag sen få göra ett ultraljud, det ultraljudet ska se om jag KAN göra denna laser operationen eller inte, går detta inte så ber dom mig avsluta denna graviditet.
 
Det menas att jag kommer få föda fram 2 döda barn o sen ha dom hos mig några timmar sen är dom borta =(Hur ska jag klara av det om det skulle hända?????

Jag försöker tänka positivt som alla säger men tänk om det hemska skulle hända? Då kommer jag bara bli riktigt besviken o må ännu sämre, så jag ställer in mig på att det värsta och hoppas på det bästa! Är jag dum som gör det?

Jag kommer få åka själv upp till Huddinge, om jag kan göra operationen kommer jag få göra den samma dag o om de uppstår någon komplikation (kan hända att man får: sammandragningar, blödningar eller att fostervatten läcker) så kommer jag få stanna 1-3 dagar kanske mer. Så Jag låter Michael vara hemma med Amanda.Inte för mitt bästa, för det är det absolute inte. hade jag tänkt på mitt bästa så hade jag mer än något annat velat ha med han som ett stöd. För han är mitt enda stöd!! 

Amanda har aldrig vart utan mamma o pappa en hel natt så o lämna henne flera nätter o dagar i rad känns inte rätt!!


Amandas bästa går först!

Hade inte Amanda funnits så hade jag deppat ihop totalt, går inte vara ledsen när Amanda är i närheten. Hon får en alltid på bra humör, ett leende från henne gör hela dagen! Vad skulle jag gjort utan henne? Tur att hon finns!!!


Nej rabarberpaj med vaniljsås kallar nu säger min mage =)


Hej svejs


KAOS!!!

Jävla idioter i de här länet. skulle bott i jkpg län nu!!!!!!!!!!!!

Making Believe - Volbeat

en bra låt till er =) Min nya favvo!!!

Väntar...

Och väntar på att den där läkaren ska ring upp mig så jag vet om jag ska vara kvar i huddinge eller inte!

tvillingtransfusionssyndrom, förkortat TTS!

är det vi drabbats av....

Här kommer lite fakta för er som vill läsa mer vad det innebär.Tvillingtransfusionssyndrom


Olika former av tvillinggraviditeter


Det finns två helt olika former av tvillinggraviditeter. Den vanligaste formen är tvåäggstvillingar, och de är resultatet av två spermier som samtidigt befruktat två olika ägg. Dessa tvillingar är inte mer släkt än vanliga syskon och kan vara av olika kön. De har alltid var sin moderkaka och separata fosterhinnor.

Den andra formen är enäggstvillingar, som uppkommer ur ett befruktat ägg som delar sig i två embryon. Tvillingarna är identiska och har alltid samma kön. Beroende på hur sent delningen sker har de alltmer gemensamt. En delning innan dag 3 leder till två helt separerade foster med varsin moderkaka och separata fosterhinnor (som tvåäggstvillingar), medan en delning senare medför att fostren delar moderkaka och en eller bägge fosterhinnor. Det vanligaste är att ägget delar sig strax efter dag 3. Fostren får då en gemensam moderkaka och yttre fosterhinna, medan de skiljs åt av den inre hinnan. Dessa utgör ca 70% av alla enäggstvillingar.


Tvillingtransfusion


De enäggstvillingar som delar moderkaka har nästan alltid kärlförbindelser mellan sig. Detta betyder ingenting så länge det är en balans mellan fostren, men om denna störs och det sker ett nettoflöde (=flöde åt bara ett håll) av blod från den ena till den andra, uppkommer ett så kallat transfusionssyndrom (TTS). Detta sker hos ca 15% av alla enäggstvillingar med gemensam moderkaka och kan ha dramatiska konsekvenser.

I ca 80% av graviditeter med detta tillstånd dör det ena eller bägge fostren inne i livmodern. Dör det ena fostret är risken dessutom stor att det andra också avlider eller får bestående skador på grund av den gemensamma blodcirkulationen.
Det foster som mottar överskottet kallas i denna situation recipient (mottagare) och det andra donator (givare). Recipienten blir till följd av överskottet av blod övervätskad och försöker därför öka sin urinproduktion. Den har därför en stor urinblåsa och omges av mycket fostervatten. Detta överskott av fostervatten kan leda till vattenavgång och/eller för tidig förlossning. Till slut kan hjärtfunktionen svikta, då volymöverskottet är för stort.

Donatorns problem är att den hela tiden förlorar blodvolym och därför utvecklar blodbrist. På grund av den minskade blodvolymen minskar urinproduktionen och urinblåsans storlek, och fostervattenmängden minskar påtagligt.

Ibland förekommer dessutom storleksskillnad mellan fostren, men det är i sig inget större problem. Problemet sitter i första hand i moderkakan.


Diagnos


Vid konstaterad tvillinggraviditet är det viktigt att ta reda på om fostren har gemensam eller separat moderkaka. Detta görs med ultraljud. Tvillingfoster med gemensam moderkaka ska följas noggrant för att man tidigt ska kunna upptäcka tecken till eventuell transfusion.

Laserbehandling

Den behandlingsform vi erbjuder vid konstaterad TTS är att stänga av kärlförbindelserna med laserstrålning. Ett tunt instrument, fetoskop, förs in i livmodern. Med hjälp av detta identifieras kärlen och koaguleras via en laserstråle. Efter detta töms överskottet av fostervatten ut. Resultaten är gynnsamma. I mer än 50% av fallen överlever bägge fostren, och i mer än 80% klarar sig en tvilling. Till laserns fördel talar dessutom färre hjärnskador bland de överlevande tvillingarna och att risken för för tidig födsel minskar.

Behandling med dränering

Den tidigaste behandlingsformen vid TTS var tappning av fostervatten. Med en tunn nål i recipientens hinnsäck tömdes överskottet av fostervatten ut. Man har spekulerat i att minskningen av fostervattnet skulle ge en förbättrad blodcirkulation i livmoderväggen och därför vara av värde. Behandlingen är dock inte riktad mot orsaken och måste därför upprepas. Statistiskt sett ligger överlevnaden för bägge fostren på mindre än 50%, medan den ena tvillingen klarar sig i 70%.

Laser eller dränering?

Det finns övertygande bevis för att laserbehandling av TTS är den behandlingsform som ska erbjudas vid tidig och allvarlig transfusion.
Man kan naturligtvis ifrågasätta om man över huvud taget bör erbjuda behandling. Att operera i den gravida livmodern är något ganska nytt. Men med kunskap om prognosen om man avstår kan man å andra sidan hävda att ett ingripande är klart berättigat.

 


Elegi

Du ser andra halvan av solen när den sjunker i väst jag sitter ensam här och undrar var vi hamnar härnäst Med dig på andra sidan jorden får jag tid till ingenting Medan natten fäller blå kalla skuggor häromkring Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig Det är en storm påväg inatt, rannsaka och bekänn guds son ska komma nerstigen från himmelen igen Du ska stå naken framför sanningen och jordens alla kval han ska pröva din styrka, han ska testa din moral Vi står tysta framför skälet, där sommaren tar slut som tonårsbarn på hemväg efter gårdagens debut Nu skulle inget bli som förr, vi var i en annan division Vi kunde höra höstens mörka vatten brusa under bron Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig Och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt och det berättade, du saknar mig inatt, det gör jag med Det är så tyst nerifrån gatan som det aldrig annars är det är som om natten här har sett allting och stilla sjunger med En elegi för alla sorger den där hösten handla om För en mor som sjukna in, för ett barn som aldrig kom För skuggan över gårn där aldrig solen lyste in För en ork som inte fanns, du sakna min, jag sakna din För en tystnad mellan väggarna som skar genom cement Två ögonpar i tomhet från september till advent För en man som gick till jobbet som om inget hade hänt För en kvinna som sa allting är förstört, allt är brännt En elegi för alla vägar som vi inte vandrat än för en tid som bara går och aldrig kommer igen Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

Läkarbesök.

Idag hade jag 2 läkare som kollade på dom. Dom hittade en tunn tunn skiljevägg!!!! =D snacka om lättnad.

Jag kommer bli skickad med transport upp till huddinge någon gång o gå in i livmodern o bränna bort något på moderkakan. Det är moderkakan som gör att barnen inte mår bra. Den stora tvillingen får för mkt näring o för mkt blod, så dom ska försöka dela upp alla viktiga flöden med blod o näring från moderkakan så båda 2 får lika mkt. Dom går in med en nål som är en laser igenom magen!  Allt är skit komplicerat!

Sen ska vi bli skickade till några barnläkare som ska gå in i livmodern o mäta hjärtljuden på tvilling 2 som dom inte fick som dom ville idag.

EN av tvillingarna har 70-75 % chans o klara sig tills dom kommer. Det menar att den ena brukar stryka med. O inte brukar det vara den minsta utan det brukar bli den stora. Konstigt nog!


Ska skriva ut mer fakta så fort jag pratat mer med min  läkare på kvinnokliniken, hon skulle ringa idag men tror hon ringer i morgon.

Fick iaf reda på att det är enägsstvillingar eftersom dom delar på moderkakan! Det innebär att det är 2 snoppar där inne. jag som trodde de skulle bli 2 tjejer till ;-)

Blev igår framflyttad från att vara i vecka 17+6 till 18+0 idag är jag 18+4 eller 18+5 dom visste inte riktigt! Men håller mig till vecka 18.

Hej då!

Ultraljudet...

Gick inget vidare bra. Tvilling 1 beräknas väga 200 g medan tvilling 2 beräknas väga 100 gr. Antagligen får inte tvilling 2 näring. Ska tillbaka i morgon då mer läkare ska kolla på dom o se. Mer info i morgon.Fick iaf reda på att tvilling 1 hade snopp ;-)


 
Tvilling 1


Tvilling 2, något mindre!

skitkorv..

JA!!

Snart...

snart snart snart.. är det ul.. Och snart snart snart får jag kissa!!!

Nej nu ska jag borsta håret, sen packa lite tysta mun på Amanda saker sen kommer Michael :-)

Inte kissa...

Snart får jag inte kissa mer.. Timmarna går drygt segt asså.. Är nervös idag som en galning. Tänk om dom inte hittar en skiljevägg o dom stryper varann där inne?!?  Nej hoppas verkligen att dom hittar en!


Hungrig är jag oxå, men va inte gott med ost macka så äter sen ist. Amanda springer runt med nya  vagnen o har sin bubba där in! Haha helt galen..En bild från i fredags!Och en från nu i morse!

Ser ni skillnaden? Hah kolla in hennes snea lugg jag så proffsigt försökt klippa på en unge som vägrar sitta still!
Skriver mer sen efter ul eller innan om tiden blir dryg!

Helgen över...

Ja då var denna helgen över..  Var i ullared i fredags o brände x antal tusen på kläder :-P Men de behövdes! Köpte en vagn till Amanda med, som vi ska ha SEN! När twinsen finns med =) 

Köpte jackor o termobyxor till Amanda oxå =)
Sen ska Hanne sticka vantar till henne =) Bara mössa som ska inhandlas!

Nej nu är de snart käk, Michael lagar köttfärsås =D MUMS! Världens bästa köttfärssås, finns ingen som gör den så god. Inte bara jag som älskar den Amanda oxå!

I morgon är det dags för rutin ultraljud! Hoppas hoppas hoppas att dom hittar en skiljevägg!


Bilder kommer troligtvis i morgon!

Puss o kram

städat!

Städ dag idag =)


Ska skuras sen med men de tar jag när lilltejen gått o lagt sig =)

                                                        Amanda igår efter maten
 *haha kolla vilken grimas, där har ni hennes bubba o bubba, de enda hon ska ha när hon ska sova*

Hon dammsuger o hjälper mamma hemma iaf =) min stora lilla tjej =)

Hej!

Tänkte att jag kunde passa på o skriva lite medan jag ändå sitter här vid datorn. Vill att den dumma containern ska komma hit nu så man kan slänga allt som står i vardgasrummet ;) Mend e får stå där 1 mån till tror jag innan de kommer, får ej plats i förrådet med allt. Fasiken va bra allt kommer bli i vardagsrummet =) jag kommer på smarta ideer hela tiden ;-) Michael som brukar komma på de men han söp väl bort dom flesta i lördags ;-) Haha.. Nej nu ska Volbeat dras på o sen ska det städas igen :-) fått städ mani idag ;-) Måste va kaffet! Kommentar om ni vill läsa!

=)


mat..

Snart ska jag ta o laga mat. Blir hemmagjorda hamburgare idag och pommes.
Amanda sover men ska snart väcka henne ska hoppa in i duschen först.

Känns som jag äntligen fått sagt mitt, ibland måste man få säga ifrån man kan inte bara ta i mot hela tiden! 

 

Lösenord kommer sättas framåt helgen, bara för dom som läser ska få en chans o fortsätta. *förutom en* Men ser ju vilka ip som läst min blogg så de blir inga problem o veta om fel person får tag i lösenordet. =)


Alla som hittils lämnat kommentar kommer få lösenordet iaf!


Ha de gott!
Så ser vår sötnos ut när hon äter pasta med köttfärssås =)

Bus unge med andra ord <3

Ny tv..

Ja igår va vi tvugna o köpa en ny tv oxå, den förra brann upp?! De luktade väldigt mkt bränt från den iaf o bilden gick fram o tillbaka.

I helgen ska vi till gekås! Måste ha massa kläder till Amanda. Även om jag handla på hm häromdagen så behöver hon mer! Iaf tjockare byxor o så, sen ska vi köpa garn oxå så vi kan få stickat i fägerna vi vill ha! =) Hanne stickar i gult bara annars ;-) Men bara för hon har så mkt i dom färgerna!

Nej, dags o sätta på en kopp kaffe ;-) *kan äntligen dricka de igen*

Kom ihåg o skriv en kommentar om du vill fortsätta läsa ;-) bloggen lösenords skyddas inom dom närmaste dagarna!

Lösenord!

Bloggen får lösenord igen pga av att fel personer hittat hit. MENAR INTE dej CHRISTINA! Vill ni fortsätta läsa så hör av er så får ni lösenord o anv.namn

Precis som jag sa....

Att dom skulle lägga näsan i blöt med en gång. Jag tror jag ska dra in ett gäng som ska lägga näsan i blöt jag med?
 
Men dåfår jag väl skit för jag blandar in personer som inte har ett skit med saken o göra. Precis som i detta dilemma. Men ni kan sitta där borta i _ _ _ _ _ _ _ o fortsätta. Jag lägger ner allt som har med er o göra. Men alla i bloggen var uppmärksamma på en sak!     JAG BÖRJADE INTE MED DOM DENNA GÅNG!!!!!


Men nog fan blir de mitt fel sen ändå, men va fan jag är van. Bring it on!

Oj oj oj...

Folk som kommenterar omogna saker växer nog aldrig upp! Men jag vet ju vem det va =) Lätt o kolla upp, vill någon ha adressen där man kollar upp ip o får upp från vilket bolag o område de kommer ifrån? ;-) Sen kan man kolla med bolaget oxå o få fram namn. Gör enkelt!

Jag erkänner!

Jag gjorde så lunarstorm stängde av ditt konto. Men inte pga av trakasserier som du påstår. Det finns de bevis på! Fanns 2 konton till på lunarstorm som jag länge vetat va samma person. Och jag har bara väntat på att alla 3 ska fylla år  samma dag! så jag  slog  bara larm o sa att det är 3 konton på lunarstorm med samma person nummer som utger sig för o vara 3 olika personer. Vilket man inte får! Och eftersom alla 3 kontona avslutades samma dag så antar jag att det var samma person nummer. Men en sak är iaf sjuk, sitta o skriva till sig själv är ren Schizofreni!!


Men nu ska jag ta o lägga all skit bakom mig, ville bara ha sagt detta sista. har faktiskt fått höra en hel del roligt vissa sagt, haha vilken fantasi dom har! Tyvärr lyckas du inte den här gången heller, men försök gärna mer, gillar ditt sätt att förstöra för dina barn ;-) Det är inte alla morsor som klarar sånt.

Nej jag ska inte bli en sådan morsa iaf, jag ska bry mig om ALLA mina barn precis lika mkt, och inte kommer jag göra någon skillnad på dom sen heller. Det är lågt.

Ta gärna den här bloggen som ett påhopp! Men kom ihåg, jag skriver bara direkt från hjärtat. Man har väl rätt o skriva va hjärtat känner/säger eller har jag missuppfattat allt?


Ha en trevlig dag!!
Vill dit igen, backa tiden!!!!


Grym!!!


Vilken helg..

I fredgs fick vi ringa Michaels syster på kvällen så hon fick avbryta sin fest o komma hit för jag fick en blödning. Åkte in till gynakuten o varnade Maria att det kunde ta tid ( eftersom det tog 6-7 timmar sist). Men när vi väl kom dit så kom vi in nästan direkt. Satt kanske ner 2 min max. Allt var bra med dom tvillingarna iaf, men jag har troligtvis fått urinvägsinfektion. Skulle kontakta min BM idag o hon ville ha mitt morgon urin i en burk idag eller i morgon så hon får nog det i morgon.

Michael frågade iaf läkaren om han såg en skiljevägg, emn han kunde ingen se genom VUL sa han. Så på m¨ndag hoppas jag bannemig dom hittar en. Annars blir de jobbigt!!


Sen hade jag ju världens fullaste sambo hemma i lördags natt. Visade han filmerna när han är full o han ville jag skulle ta bort dom men dom ska banne mig sparas =)


Nej nu ska jag ta o plocka in i diskmaskinen sen plocka lite hade jag tänkt mig, Måste plocka i vardagsrummet o köket iaf, för idag kommer resten av möblerna =D Nu får jag tv bord o tvbänk hylla *wiiiieee*

Bilder kommer när allt är klart. Elektrikern måste fixa med kaplar o grejja innan allt e klart ;-) O den Elektrikern här är riktigt seg. kan ta flera månader innan en lampa kommer upp, se bara på uteplatsen, kabeln är dragen men ingen lampa sitter de där :-P Men ska allt tvinga min lilla elektriker o sätta igång så fort allt e uppe =)
Vilken natt och sambo!!

Haha ja fy fan vilken natt. Har världens roligaste filmer på MiB när han ligger på toalett golvet o beklagar sig hur mkt han ångrar att han drack igår och att han aldrig mer vill gå på kräftskiva ;-) Han va inte lite full om man säger så.. Fråga Maria! 3½ timmes sömn i natt för min del. Michael väcker jag sen vid 12 tror jag ;-)


Nej nu ska jag leka med min dotter =)

Suck...

DUBBEL SUCK!


Handlat!

Vart o handlat lite :-)

Till Amanda:

1 par jeans
1 par byxor
1 skjorta med sleepover
1 topp
2 klänning
1 body
1 par leggins
1 par strumpbyxor
3 par vantar


Till Michael:
Ny polis radio till bilen


Sen hämtade vi ut ett paket som kom idag.
8 Teletubbies filmer och 1 film till oss och en ny LARS WINNERBÄCK konsert film :-)Nu åkte mina sötnosar iväg o handla, och nu ska jag ta o sätta igång diskmaskinen!

Haha...

Dom kanske knullar varann =) bästa kommentaren idag, men vem vet dom e ju i princip i samma ålder ;-) Nej jag vill inte ens veta om de skulle va så..

Sitter o väntar på att MiB ska ko´mma hem =)Haha förresten skicka ett sms till 118100 och fråga följande:

vad är en rosa socka? Du/ni kommer få er ett gott skratt missa inte det!!!Om ni inte vågar skicka så lämna en kommentar så ska ni få svaret man få av mig här i morgon :-P

3 paket på 2 dagar!

Ja :-) Igår kom mitt magband, idag kom kläder till Amanda från D&J och alla filmer från cdon. Betsällt 11 filmer med teletubbies till lilltjejen så nu kommer hon bli glad =)


Gick o la henne nu, stackarn har lite feber o täppt näsa. Men vi ska knalla iväg till frölunda torg om vi hinner innan Michael kommer hem sen o hämta filmerna. Jaja, nej dags o gå o äta nåt...

Såld...

Nu äger vi bara 1 vagn :-) Fick sålt den andra igår´. Men snart ska det fyllas på med 2 nya, fast får vänta några veckor till.


Idag ska jag tjata ihjäl Michael. =) För nu vill jag handla!!!!


Nu ska jag kolla på teletubbies tycker Amanda.. Hej då!

ÄNTLIGEN!!!

Nu har vi fått tid till barn och ungdoms medicinmottagningen!
 

Kisseprov ska tas med. Vet ej om de blir njur undersökning o sånt samma dag eller om de blir senare. Nu blev jag nervös igen, tänk om de är nåt fel? =S


Min lilla stumpa ramlade o slog sig rejält innan, Stort köttsår innanför läppen, hela underläppen o hakan blev svullen o blödde runt tänderna o slog i näsan o handen. Fråga mig inte hur hon ramla men hon flög rakt in i sin dockvagn o sen va hela golvet o både jag o hon fulla i blod men nu har de slutat..nej nu ska jag fixa lite lunch till min kicka..

=)

En släkting flytttar nära =)


Wiiieee..

Ska jag åka dit varje gång jag ska bli sminkad o klippt =)


Väntar på att Amanda ska vakna, börjar bli långtråkigt nu när hon sover :-P


Nej nu ska jag ta o plocka in i diskmaskinen...Hej Hej

Oj oj oj....

Att vissa aldrig växer upp? Men som du/ni vill. Är det bråk som ska startas hela tiden så fortsätt. Men Räkna inte med hjälp sen när du/ni väl behöver de.
Suck..
Jaha, väntar på att min sötnos ska komma hem =) Måste höra hur de gick på jobbet =)hej svejs

Hej hej..

Bilder på lite saker som kommer på måndag!Sen ska de hittas 2 fotöljer o 3 båråer =)RSS 2.0