Som..

Lars Winnerbäck sjunger i sin nya låt: Ring ut, ring ut det gamla nu går det som det går...
 
 
 
Jag ringer ut vissa saker och personer från mitt liv, personer som tillsammans med mig skapat en konflikt men som inte är villiga att lösa den.
 
 
Den här bloggen kommer endast finnas tills alla mina blogginlägg är sparade sen raderas den ut, borta fenito för alltid, och med det försvinner ni ovanstående med. Jag ger inge fler chanser nu, veckorna har gått men förslag på lösningar ignoreras, sen snackas det skit på nätet ändå. Och jag vet att det kommer fortsätta, så därför väljer jag att ta bort er, för tillslut har ni inget att snacka om mer, då är ni bara patetiska drama queens!
 
Och till alla andra tackar jag för stöd och värmande kommentarer jag fått under tiden här. De små små orden ni skrivit betyder vädligt mycket.
 
 
Så med detta inlägg tackar jag för mig, det här är det sista inlägget och kommer så förbli!
 
 
// Desideria
 

Jobba

Snart dags att åka till jobbet, 14 till 11 i morgon :-) Igår var vi nere i Småland och hälsade på pappa och Jimmy. Amanda var och lekte med sin Kusin, dom lekte så bra på Isabelles rum :-) Visst saknar man alla människor där nere men när man väl kommer hem så inser man vilket bra val jag gjorde när jag packade väskan den 12 april 2006 och flyttade den 13 april upp hit, jag kommer ALDRIG mer flytta ner iaf! :-) Nu ska jag bege mig snart, så hej då


Så att alla ser det

Christina vill dölja! Vill du fortsätta diskussionen så boka in en kaffe, tycker vi kan ta de som vuxna människor, jag står för mitt och är väldigt öppen för en diskussion för att se om problemen går att lösa eller hur vi ska göra för att undvika det här i fortsättningen! Detta skrev jag i ett sms till henne men får inget svar! Jag försöker hitta en lösning men hon vägrar, likförbannat beklagar hon sig. Spara detta blogg inlägg till Amanda också Christina så hon kan läsa detta med när hon blir stor som du sparar allt annat. Jag ger dig en chans till att komma på en lösning sen bryr jag mig inte mer om att försöka lösa det för de tjänar inget till att en försöker och den andra kastar skit!


<3


Försvar på tal.

De hade jag velat ge, men dom som talar fegade ur. hade inte förväntat mig något annat heller, glappa kan dom men stå för de är svårt.
 
 
Jag vann iaf den här gången, jag sjönk inte så lågt som dom, alla vet hur dom beter sig och de är som sagt inte jag som får skämmas.
 
Jag bryr mig inte så mycket egentligen, utan de jag bryr mig om är att dom låter min dotter hamna i kläm, och de är förjävligt. Farmodern ska bara veta hur mycket lögner jag har fått dra för hennes barnbarn när hon suttit här hemma och gråtit för att farmor inte tycker om henne som hon själv uttrycker sig. 
 
Jaja nog om den saken.
 
I helgen var vi på Liseberg med Amanda, från 11 till nästan 23.. Hon åkte massor av karuseller och hade skoj, Magnus var med och de var skoj :)
 
I söndags kom Farfar och Annika och hämtade Amanda, dom drog iväg till stan och kollade på Bio och åt Mc donalds. Amanda var så glad när hon kom hem, sen fick hon ge sina presenter till Annika och Farfar, för man måste ha presenter om man går på bio sa hon haha :)
 
I måndags jobbade jag, kände mig illamående och hade skallebank hela dagen, sen kom jag hem och spydde som en gris typ hela kvällen. Sen har jag hjaft sjukdomskänsla typ feberkänsla och ont i huvudet sen dess. 6 dagen med huvudvärk. Jag somnar med den och vaknar med den.. :(
 
Nej nu ska jag mysa ner mig med Amanda. PoK
 
 
 

RSS 2.0