When i lay beside you

I am everything I want to be
With your loving face in front of me
With your eyes that hum the perfect song
To go on long after I am gone


When I lay beside you
When I lay beside you

Like the absence of a roaring sound
And the walls I build came tumbling down
And it almost made me worship God
'Cause you're everything these words are not


When I lay beside you
When I lay beside you
When I lay beside you
I am perfect

In your eyes I see eternity
And a girl that looks a lot like me
Eternity, a little trip
You're the beat my heart will skip


When I lay beside you
When I lay beside you
When I lay beside you
I am perfect

Nanananananana

When I lay beside you
When I lay beside you
When I lay beside you
I am perfectTillbaka

Till dagis ska Amanda i morgon efter 1,5 vecka hemma ;) hon är ganska uttråkad, galen och allmänt grinig så kan va nyttigt för henne på sätt och vis, men ändå inte!

All snö regnar bort :( vill ha vinter längre, snart är de slut på långa rök pauser, på sommaren röker man mindre pga sol helvetet. Är väl iofs ganska bra för hälsan ;)

I morgon står städning på schemat då en rörläggare ska komma hit och fixa kranen i köket och ge oss en ny toa stol då den läcker! Dock används inte den toan men med ny stol så kanske ;)

Nej dags och va social med landets befolkning. Yoville is the shit!


......

Jag hatar dessa dagar, ångest attacker och yrhet, hjärtklappningar, illamående, svetten rinner, sen fryser jag. ligger vaken på natten, vrider och vänder mig..

Gaaah försvinn!!!


Min sjuka lilla tjej

Amanda vaknade med 39,6 i feber, svullna hals mandlar och huvudvärk. Blir en tripp till läkaren och kolla halsen. Stora svullna med vita fläckar på kan de va något annat än halsfluss?!

Skulle inte förvåna mig då hon brukar få det. Hoppas vi får rätt medicin direkt och ingen jävla kåvepenin!!

Hej hej


Min fina lilla tjej...

Var såå ledsen idag när jag lämnade henne på dagis, hon ville inte vara där.. :( Så ska man gå iväg och vinka med ett leende på läpparna och låtsar vara oberörd. Jo tjena, så fort jag kommer till fönstret för och vinka bränner tårarna och när jag vänder mig om forsar dom ner, vill bara springa in och hämta min lilla älskling igen.. Men hon måste börja gå där mer nu, så vi ser om de blir bättre eller inte, annars får vi byta dagis. :/Hon är förresten inte så liten längre, satt och titta på bilder och hon är stor nu! Men nästa år är hon liten på korten från detta året. Haha ;)Från såå liten skit till

En så stor tjej, (men hon är fortfarande min lilla skit)

Hon blir 5 år i maj, :O 5 år!!! Vart tog tiden vägen? 5 år och har aldrig sovit borta själv :) Haha, inte haft behov av att lämna bort henne heller iofs. Tycker inte om de där riktigt. Kvalitets tid får man ha när barnen är stora. Tänker inte bli en sådan som lämnar bort för att få en helg själva för vi behöver det, de borde man tänkt på innan man skaffa barn isf. Nej, sova över får hon göra när hon själv vill, hon tjatar redan om att få sova hos Maria, så de kanske blir de inom en snar framtid, men bara om hon själv vill.


Nej dags och ta en promenad med Bimbo.. Sen ska jag hämta hem mitt lilla hjärta <3 <3 <3 <3

RSS 2.0