Hemma

Sista veckan hemma :) jobbade i måndags för första gången, och är nu ledig fram till på tisdag nästa vecka :) sen ledig onsdag jobb torsdag fredag sen ledig till den 17 då går jag på och börjar jobba själv 14-22.30 sen sovande jour till 6.30 och så jobbar jag fram till 11.00. Många jour nätter de första veckorna blir det. Blir jobbigt för Michael med 2 hundar och Amanda. Men så är de med de ;)

Han får väl ta lite tjänstledigt på morgonen så han hinner allt i värsta fall :)

Livet känns jävligt bra just nu, ser fram i mot maj månad med extra pengar mot normalt, kan man äntligen lägga de sista tusen lapparna som behövs för att få igång bilen igen.

Snart fyller även Amanda år, hon önskar sig massa saker. Mest är de barbies hon intresserar sig av. Prinsessa tårta är önskemål på tårta så jag får väl snart be tårt specialisten Vanessa om råd angående det. De är tur hon finns :) även om vi inte pratat på ett tag nu, känns som jag inte pratat med många på väldigt länge, men har varit ganska mycket runt om mig på sista tiden, släktingar som behöver hjälp och stöd och ja.. Har absolute inte glömt er jag inte hör av mig till, bara mkt omkring just nu.

Nu ska jag mysa i soffan med min älskade unge en stund till sen får vi se vad som händer ;)

Ha de gött hej hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0