Våra Mirakel

Det här livets störtaste mirakel, något som vi ska få vara med om. Har du någonsin tänkt, undrar hur det känns när dom här, i vår famn, våra mirakel.

Undrar vem dom är som ska få komma till oss, berika vårt liv, när dom tar sitt första kliv, har du någonsin tänkt, undrar hur det känns snart är dom här, i vår famn, våra mirakel. Undrar hur det kommer va, fast det kommer nog och gå bra för våra barn. Vi ger nu all kärlek vi har, vi ger dom all kärlek vi kan, vi ger nu all kärlek vi vill, vi ger dom all kärlek som finns, för varann, våra mirakel.

Sen så kom dagen som våra änglar kom, våra störstaste mirakel, dom var det vackraste vi någonsin sett i just den stunden så kunde man förstå, att dom är det bästa som någonsin har hänt.

Tänk att få hålla om sina barn, världens bästa lilla killar, ni förgyller nu varenda stund med allt ni gör o att ni finns i vårat liv, för ni är det bästa som någonsin har hänt. Och undrar hur det kommer gå fast det kommer säkert gå bra för vår barn.

Vi ger nu all kärlek vi har, och vi får all kärlek tillbaks, och dom ger all kärlek till svars, vi har nu all kärlek som finns, vi ger nu all kärlek vi har, och vi får all kärlek tillbaks, och dom får all kärlek till svars, vi har nu all kärlek som finns, Sov så gott Robin och Kevin


Skriven och sjungen av Jesper Sjölander till Kevin och Robin..Kommentarer
Postat av: Tessan

<3<3<3 Såååå himla tråkigt att dem inte kunde stanna hos er/oss...all kärlek till er!

2011-10-04 @ 18:28:44
Postat av: Maria

<3

2011-10-04 @ 20:18:29
URL: http://byggmaria.blogg.se/
Postat av: Elina

Fy vad hemskt :'( Beklagar!

Kan inte ens föreställa mig hur det där skulle kännas.

Stora kram till dig!!!

2011-10-06 @ 17:42:57
URL: http://dien.blogg.se/
Postat av: Anonym

Har inte sett denna videon innan....så fint ni gjort den...riktigt sorligt....<3 /Kusin Jessica

2011-10-20 @ 14:14:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0