När man inte längre vågar...

När man inte längre vågar sörja, för att folk tycker man borde kommit över allt för länge sen, så går man och gömmer sig bakom den stora mörka muren där det finns ett stor hål att ramla ner i. Där kan man vara en stund men när man hör någon närma sig muren klättrar man snabbt upp på stegen som finns där och tittar fram och säger att man bara skulle vattna blommorna.

För man får inte sörja för länge, då är man konstig. Då ska man ha en massa narkotika preparat och äta för att de ska hjälpa mot sorgen. Men de gör det inte, de skapar ett nytt problem, och det problemet löser man med nya tabletter. Därför sitter jag tyst, och när tillfället finns ramlar jag ner och slår mig hårt för att försöka bearbeta mina tankar och min sorg lite till, med ett hopp om att nå vägens slut som är en återvändsgränd där man föralltid får stanna.


Kommentarer
Postat av: helene

Dom idioterna som tycker att du inte borde sörja mer, kan dra åt helvete...dom har förmodligen inte heller förlorat nån, så dom vet ingenting!! SÖRJ för guds skull, sånt tar tid....o olika tid för alla människor....skit i dom....kraam på dig

2010-06-02 @ 09:06:55
Postat av: christina

Sörj du, förstår precis hur du känner, du har all rätt i världen att få sörja, det tar mycket lång tid att komma över den sorgen om man överhuvudtaget kommer över den. Sköt om dig // Många varma kramar Ch.

2010-06-02 @ 09:42:31
Postat av: Pernilla

Du har all rätt i världen att sörja dina små pojkar och det var en fruktansvärd sak som hände! Finns ingen speciellt tid du har rätt att sörja!

En sån här sak kommer man nog aldrig över!

2010-06-02 @ 10:26:15
URL: http://pillaaaan.blogg.se/
Postat av: Tessan

Du har förlorat dina barn, bara nån som också gjort det kan ju ens yttra sig om nåt sånt, min svärmors mamma som förlorade sin 3 månaders son, sa efter många många år och ytterligare 7 (!!!) barn, att det bleknar lite, men man glömmer det aldrig, man kommer inte över det, man får lära sig leva med det. Så dem som tror att det "hjälper" att skaffa fler barn i hopp om att sorgen ska försvinna blir nog besvikna, man glömmer väl inte ett barn för att man får ett annat...jaja, jag vet inte hur det är heller så jag ska inte predika, tycker bara att folk ska sluta tycka å gnälla så mkt om din sorg å ge dig lite stöd istället..

2010-06-02 @ 21:48:07
Postat av: vanessa

Men gumman vad händer?? Styrke kramar till dig.... Hoppas att du vet att vi finns här. skaall till majorn i morgon.. om du vill? kram

2010-06-03 @ 22:20:52
URL: http://familjenmeuller.blogg.se/
Postat av: Lina

Sina känslor är ingenting man kan styra över , dem människorna som tycker att man är konstig för att man sörjer dem har nog aldrig förlorat något som dem älskar mer än allt i livet. Sörja måste man för att kunna gå vidare , det får ta den tid det tar. Om det så tar flera år så måste det få ta den tiden <3

2010-08-12 @ 11:30:17
URL: http://linasusannafransson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0