Igår..

Kom jag plötsligt på att när Kevin låg på neo för sin blödning fick Amanda öroninflamation, o att man skulle göra en ny undersökning efter 2 månader. De har gått lite mer än 2 månader nu. Så dit ringde Michael idag men man har upp till 3 månader på sigh ;-) så dit ska vi åka på måndag o kolla hennes öron!

Är ensam hemma med Amanda nu, Michael åkte med Fredrik nyss o är väl borta nån timme..

På tal om Amanda så är hon helt galen i pengar, varenda krona, 50-öring, tia,femma hon ser ska hon ha o dom ska upp o ner i sparbössan o tar man en så blir hon helt galen, haha ;-)Ikväll ska vi åka hem till Jenny och Daniel (familjen vi träffat som också förlorat barn). Ska bli trevligt =)

När Michael kommer hem ska han få ringa stenhuggeriet o kolla när dom tror Robins o Kevins sten är klar. Så fort den är klar o på plats ska vi sätta ner deras lilla urna, sätta ner dom i sista vilan. *suck* Skulle vilja byta plats med dom.


Yttligare en dum kommentar: Men det var ju tur att Kevin dog när han bara var en månad det hade ju gjort mer ont om han varit 2-3 år, det hade ju verkligen vart fruktansvärt så lite glad ska du vara att han dog nu.

Människan som sa något så här dumt har själv inga barn o vet absolute inte hur mycket man älskar dom. Ni som själva har barn vet att redan efter 1 dag på bb så kan man inte ens föreställa sig ett liv utan det lilla livet som ligger där, för de är den starkaste kärleken man kan känna, kärleken till sitt barn!

Är det någon som ska hoppa på mig igen för o säga att detta är en välmenande kommentar så innan du ens tänker tanken så ber jag dej dra åt helvete!

Stör sig någon på att jag skriver det i in blogg så sluta läsa, skriver upp de för o kunna gå tillbaks o läsa vad man fått för dumma kommentarer, för så småningom kommer vi sitta o skratta åt alla dessa dumma ord folk slänger ur sina munnar!

Nu ska jag busa med min lilla älskling och sen dricka upp resten av kaffet i kannan ;-)


Ha de bra//DeA

Kommentarer
Postat av: Christina

Ja du, en del kan vräka ur sig de mest konstiga kommentarer, men försök att strunta i dom. Ha det så gott du kan i vårsolen. Tänker ofta på dig // Kram <3

2009-03-20 @ 13:32:06
Postat av: Vanessa

på dom bara gumman...ler

kanske ganska tur att dom inte har barn.

kan du inte lägga upp info om fonden.

2009-03-20 @ 16:32:54
Postat av: hanna

Vad var detta för STOR IDIOT!!!

Vad fan spelar det för roll ditt barn du får är allt för en.

2009-03-20 @ 19:59:58
Postat av: josefin

den som skrivit det borde ju vara en stor idiot :O Förfan ett barn är nått man verkligen älskar skit mkt redan efter det kommit ut , förstår dig dessi , Va starka !

2009-03-30 @ 19:48:01
URL: http://josefinknezevic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0