Dubbelsidig öroninflammation...

Ja när Amanda fortfarande var sjuk i söndags ringde jag Jutta som sa att vi skulle åka till östra med henne. Sagts om gjort vi åkte in o de gick rätt fort (det gör det alltid när Jutta jobbar).

Läkaren kom in frågade lite kollade henne i öronen o ja där satt felet.

Dubbelsidig öroninflammation, hon var tydligen jätte röd i ena så antar att det var värst...



Så nu har hon ätit medicin sen i söndags kväll.. Vi fick 2 val.. 1 medicin som smakar jätte äckligt i 5 dagar, eller en som smakar mindre äckligt i 10 dagar.. Fick bli den som smakar jätte äckligt i 5 dagar. För det var bara 2,5 ml 2 x dagen. Den andra var 10 ml 2 x dagen. Varje gång man kommer med den flytande kåvepeninen i sprutan så skriker hon och säher NEJ INTE MUNNEN. O sen börjar brottningen..


En Unge som skriker i högan sky o slåss o fäktas o sparkar ska jag lägga i knät låsa hennes armar, hålla fast hennes ben o sen sikta in sprutan i munnen på ett huvud som ruskas från höger till vänster super fort.. O sen ska jag se till att hon sväljer med!


Men sväljningen är rätt lätt, Jutta gav oss ett super tips! Blåsa mot henne så sväljer hon. De gör man tydligen automatiskt när man får motvind i ansiktet..

Nu sitter hon o tuggar glass för fullt, det får man ju äta när man är sjuk, o så får man alltid en extra när man tagit medicinen!


Nej detta blev ett superlångt inlägg.. Dags tvätta...


Hej svejs!




Kommentarer
Postat av: Maria

ge henne en extra glass från mig :)

2009-09-08 @ 20:51:03
URL: http://byggmaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0