God morgon..

Vaknade 06.45 med en blöt bh o mjölk som sprutade överallt! Så fick gå upp o pumpa o lätta på trycket lite ;-)

Igår kväll åkte jag in till Neo o satt hos Kevin några timmar. Han får äta mer o mer nu. 30 ml har dom ökat till nu så nu får han mer mat. Testade o lägga han till bröstet igår men den latisen orkade inte suga. Ist sprutade det mjölk över hela han o han öppnade munnen o smaskade på läpparna ist. Så efter de fick jag byta 2 fulla bajsblöjor o på med en ny body som han drunknade i. 50 är lite väl stort på han men de är bra för då får nålen i armvecket plats. Dom tog bort nålen i huvudet på han igår, så nu ser man hur han ser ut utan slangar o tejp. Och det allra bästa är att han äntligen kan lukta på hans hår, doften av bebis. Finns det något bättre?


Pratade även med läkaren igår. Nu vill dom bara ha kvar han o se så han äter o smälter all mat han får, o kolla hans blodvärde så det fortfarande håller sig bra. Blodet i bajset är inget som oroar dom just nu, eftersom han haft en stor blödning i mag-o-tarmkanalen och förlorat så mycket blod som han gjorde så kand e komma gammalt blod 1-2 veckor efter blödningen slutat. Men skulle det fortsätta visa att det är blod i bajset så kommer dom gå vidare med de sen, kan vara att de fortfarande är ett litet kärl som ligger o läcker. Men just nu mår Kevin bra. Och om det fortsätter så här några dagar till kommer vi troligtvis bli flyttade till Mölndal med han.


Nej nu ska jag dricka upp mitt sista kaffe o hämta lite påfyllning o kolla runt lite. Tack för alla kommentarer om filmen förresten.

Här kommer bilder från igår utan nål i huvudet =)

Uppe i min famn hur nöjd som helst...



Så här matas Kevin. En spruta med bröstmjölk som går ner i näsan ner i magen.

.
Små,små mini fötter =)




Kan ju förresten tillägga att han inte behöver sola mer, hans gulsot försvann efter 2 dygn :-)

Vi hörs sen...

Kommentarer
Postat av: Mona

Han är sååå fin! Glad han mår bättre :)

2009-01-14 @ 10:17:33
URL: http://fintnavn.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0