Gammakameraundersökningen och Ultraljud!

kl 9 fick Amanda massa kräm på fötterna o i ena armväcket då de va de enda blodkärl som var ytliga. 1 timme senare fick vi komma tillbaka o sätta nålen, armen misslyckades så dom stack henne i foten, precis vid den knölen man har på sidan. Hon skrek som bara den, o jag förstår henne för de såg inte ut o vara smärtfritt. Dom sa dessutom att krämen inte verkade så bra där. Sen fick hon in det radioaktiva ämnet i blodet sen fick vi åka hem några timmar sen tillbaka till 13.30 igen o göra gammakameraundersökningen. Den gick väldigt bra, hon fick ligga omstoppad med sin bubba o lala o så satte dom på teletubbies till henne som hon låg o kollade på i 25 min medans bilderna togs. Provsvar kommer om ca1-3 veckor sa dom. Amanda fick en ballong för hon var så duktig av en sköterska, hon älskar den ;-)


Sen åkte vi till Michaels firma o hälsade på Leif =) De är inte alla som har en sån grym chef =) Amandas plastfarfar säger han att han är =P Men orginal farfar är bäst ;-) plastfarfar vågar hon inte ens kolla på =)



Sen gjorde jag ultraljud. tvilling 1 ligger med huvud ner och beräknas väga 1620 gram. Tvilling 2 ner med huvudet fast sentt på sidan och beräknas väga 1217 gram. Varannan vecka kontroller från o med nu, eftersom allt såg så bra ut. Kommer nog gå 36-37 veckor sa hon idag *jippi* Fast om inte nr 1 har fixerat sig till nästa gång kommer de bli planerat snitt =S Så nu lägger du dej som du ska!!!!!


Nej mat snart, MiB köttfärsås :-D mums...


Hej då!



Kommentarer
Postat av: Mammanna

Vad skönt att dom kommer ikapp.. hoppas på en fixering och att dom håller sig kvar till -09



kramar Mammanna

2008-12-14 @ 19:44:37
URL: http://bhugulliver.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0